Manchester United-manager Solskjær svarte kritikerne med å mønstre en tropp som slaktet Chelsea i sesongåpningen. Også Arsenal fikk seg tre viktige poeng.

Arsenal kjempet seg til en knepen seier mot Newcastle. Det måtte en stor tabbe til fra Newcastle-nysigneringen Jetro Willems. Han kom innpå etter 53 minutter og begikk en brøler som Arsenal takket og bukket for, toppscorer Pierre-Emerick Aubameyang fant store åpne rom og satt ballen iskaldt i mål.

Det ble målløst mellom Leicester og Wolverhampton, to lag det er knyttet stor spenning til. Wolves har en ny hverdag fra start med kvalifiseringsspill til Europa League, hvor forrige sesongs angrepskomet Raúl Jiménez fortsetter å finne nettmaskene. Men mot Leicester ble det tannløst og de to lagene måtte takke seg til et poeng hver, selv om Wolves hadde ballen i nettmaskene ved en anledning – men målet til Leander Dendocker ble annulert.

Manchester United fikk en drømmeåpning mot Chelsea og nedsablet de med 4-0. Rashford startet det hele med straffespark-mål etter kun 18 minutter. Fjorårets straffetaker Pogba måtte sin unge medspiller Rashford overta den rollen. Spissen var iskald og satte 1-0 i en omgang hvor Chelsea traff treverket to ganger. I 2. omgang var det Martials tur som doblet ledelsen og like etter økte Rashford til 3-0. Ydmykelsen ble total da Pogba serverte innbytter og United-nykommer Daniel James.

Alt om seriestarten

Forrige artikkelSolskjær vs Lampard: To legender møtes til kamp
Neste artikkelUkens Premier League-kamper uke 33, 2019: Kan Spurs tukte City? Vil Southampton klare å stå imot Liverpool?

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her