More

  FPL 2022/23-tips for runde 4 og 5: Skråblikkens outsidere satser på en mulig kampfikser til poengsanker-laget

  Siden det også er midtukekamper neste uke kjører vi på med tips for begge rundene denne gangen. Med det mener vi at du bare kan bruke de tre forslagene i både runde 4 og 5.

  Vårt lag briljerte, tross tafatt kaptein og forsterkning

  Vi har slitt litt med å finne formen, og treffe med tipsene våre. Det innrømmer vi gladelig, og forrige rundes tips var nok en gang fatale. Bedre gikk det derimot med outsiderlaget vårt. Spillerne ingen ønsker banket millioner av fantasymanagere like hardt som en sklitakling på en grusbane.

  67 poeng! Selv uten at kapteinen og «forsterkningene» leverte varene. 11 poeng på benken! Ha! Lenge leve underdogs!

  De som ikke leverte varene var forsterkningene forrig runde og kapteinen Vardy, øvrige knallet jo til og sjokkerte fotballverden. Skremmende at vi med et lag bestående av spillere som er valgt av under fem prosent av dere, får 67 poeng denne runden. Vi får ta med oss det positive og prøve å finne formtoppen når vi nå anbefaler tre nye og lite valgte spillere.

  Våre tips til Fantasy Premier League runde 4 og 5:


  Gonçalo Manuel Ganchinho Guedes (WOL) £6.0 – valgt av 0,2 %

  Forrige runde bommet vi på navnelorden vår. Vi satser derfor heller på en nykommer med et enda lengre navn. Hele 28 bokstaver borger for kvalitet (håper vi).

  Gonçalo er nok en portugiser som velger ulvene. Vi kan informere om at i lørdagens kamp mot Spurs startet hele syv portugisere. Kanskje burde laget heller spilt i Liga Portugal Bwin? Sikkert ingen som hadde merket noe, og de ville garantert tatt opp kampen mot Porto om ligatittelen.

  Nok om det, nå spiller Gonçalo i PL, eller Manuel som vi heller kaller han grunnet den noe rare streken under c-en som vi ikke helt klarer å tyde. Er det noe smuss på skjermen vår eller har c-en fått flippskjegg? Vi velger å tro det siste.

  Flippskjegg eller ikke, Manuel har nylig ankommet Wolves etter noen gode år i Valencia. Vi gjør regning med at han trenger to kamper for å spille seg inn, og det har han nå fått. Med ett karrieresnitt på litt over ett målpoeng pr. tredje kamp er det helt logisk at det da blir poeng i kamp tre for han. Statistikk er som vi alle vet bare å stole 100 % på. Vi lover minst 12 poeng på Manuel i kampene mot Newcastle og Bournemouth!


  Daniel Nii Tackie Mensah Welbeck (BHA) £6.5 – valgt av 1,5 %

  Vi holder oss til spillere med 28 bokstaver i navnet sitt. Ikke bare derfor, for han spiller på laget som vi før sesongen spådde ville komme foran Manchester United på tabellen. Foreløpig ser jo det tipset bra ut.

  Danny som han selv kaller seg ble oppfostret og fikk med seg hele seks pokaler når han spilte for nettopp United. Det var tider det!! Etter den tid ble det litt pokaltørke når han spilte for Preston og Sunderland, men det var vel ingen overraskelse for noen. Derimot fikk han med seg to titler i Arsenal.

  Hva kan vi ellers si om Danny? Jo han har puttet 12 mål på 51 kamper for Brighton. Han ble trent av legendene Ruud van Nistelrooy og Roy Keane. Litt av en kombo det, og hadde vi blitt trent av en slik duo så skulle vi jaggu klart å skåre ett mål eller to vi og. Kanskje ikke i PL men i hvert fall i norsk 10. divisjon (som det tydeligvis spilles i Oslo fotballkrets).

  Vi tror ikke Danny er ferdig som spiller enda, og da har vi stor tro på mål både mot Leeds og Fulham. En sikker vinner de neste to rundene!


  Granit Xhaka (ARS) £5.0 – valgt av 2,0 %

  Vi må presse inn en Arsenal spiller slik formen er der i gården, og ikke minst kommer det to i utgangspunktet enkle hjemmekamper nå.

  Egentlig er vi litt skuffet over oss selv som ikke klarte å finne nok en spiller med 28 bokstaver i navnet sitt. Siden vi ikke klarte det valgte vi heller å gå for en spiller uten mellomnavn. Tja, kanskje kunne mellomnavnet til denne spilleren vært gult kort, men det blir for få bokstaver likevel.

  Råtassen Granit har virkelig funnet formen fra seriestart. De tre siste årene har han kun levert ett mål og to målgivende pr. sesong. Denne sesongen på tre kamper har han allerede levert ett mål og to målgivende. Ikke forstår vi hva som har skjedd med han, men kanskje han har begynt å spise en ny type sveitserost?

  Det eneste vi er redd for når det gjelder Granit er at han er under etterforskning for kampfiksing. Ryktene sier det gjelder et gult kort i fjorårets kamp mot Leeds. Det ble spilt for store summer på at han skulle få et gult kort i løpet av kampens siste 10 minutter. Noe han også fikk. Etterforskningen inkluderer visst den albanske mafiaen, og en tidligere svensk-albansk toppspiller.

  Vi holder oss klokelig unna den saken, og satser heller poengene våre på at Granit er på banen de to neste kampene. Kanskje ett mål og en assist de to neste rundene?   

  Rundens outsiderlag:

  Ut:

  Jack Peter Grealish (MCI) £7.0

  Kiernan Frank Dewsbury-Hall (LEI) £5.0

  Kai Lukas Havertz (CHE) £7.9

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter

  X
  X