Jeg fortsetter jakten på gode og mindre gode spillere, og satser på at tipsene går inn (i motsetning til forrige runde). Derfor er det bare å få inn en Alpakka eller var det en Alfalfa? Du bør også få inn황희찬og styre unna et helt forsvar denne runden.

Forrige runde ble den dårligste så langt. Mye grunnet at jeg stolte på Jesus:

  • Skikkelige Bowen var litt uskikkelig, så bare 2 poeng på han.
  • Jesus var det lite fart i og 0 poeng på han.
  • Robinson som jeg advarte mot burde fulgt min anbefaling om å ta seg en surfetur på Themsen. 0 poeng på han.

Skråblikkens tips:

Julián Álvarez (MCI) £7.2 – valgt av 34 %

Jeg satser på at han spiller, og gjør han til denne rundens bankers. En kar som kommer fra den argentinske byen Calchín er ikke til å spøke med for motstanderlaget.

Byen har hele 2447 innbyggere (2446 nå når ikke Julián bor der lenger). Ryktet sier at det er mye Alfalfa i byen. Hva er det tenker sikkert du, og det gjorde jeg også. Trodde et øyeblikk at det var Alpakka, men her er tydeligvis snakk om en blomst som blir brukt som dyrefôr. Er da ganske sikker på at de fôrer Alpakkaen med Alfalfa. Vil understreke at jeg da ikke tenker på Alfalfa i serien Rakkerungene som en gang i tiden gikk på noe som heter lineær-TV.

Har en vokst opp i Calchín og med den gjengen er det utrolig godt jobbet av Julián å bli en klassespiller, for det er han. Samarbeidet med Haaland og de andre City-spillerne fungerer godt. Jeg har derfor stor tro på at hans 78 mål og 41 assists hittil i karrieren er 80 mål og 42 assists etter lørdagens hjemmekamp mot Bournemouth.

Hwang Hee-chan på koreansk 황희찬 (WOL) £5.5 – valgt av 3 %

Rundens luring! Jeg er litt usikker her men se nøye på den koreanske skriften. For meg ser det ut som en person som jubler på det siste tegnet. Ikke nok med det for på første tegnet er det to spillere (rundinger), på det neste en og til slutt en som jubler. Kan ikke tolkes på noen annen måte enn at Hwang først dribler seg forbi to, så en Sheffield-spiller, for til slutt å sette ballen i mål. Høres kanskje rart ut, men tipper nettopp dette skjer på lørdag.

12 år gammel utmerket Hwang seg med å bli toppscorer i begge de berømte koreanske turneringene Hwarangdaegi Tournament og Dongwon Youth Cup. Ikke nok med det, han satte også ny skåringsrekord i Kanga cupen. Enda en kjent koreansk fotballturnering. Dette førte til at han vant den gjeve prisen Cha Bum-kun. Tro om de spilte Chaka Boom sangen når prisen ble delt ut?

Nå er Hwang blitt voksen, og må forholde seg til det. Jeg har likevel stor tro på han denne runden, og med en Cha Bum-kun finte blir det ett mål og 7 FPL-poeng på han denne runden!

Bournemouth-forsvaret (sikkert ikke valgt av noen)

Med bortekamp mot Manchester City på lørdag er det bare å styre unna alle i det forsvaret. En trenger ikke være professor for å skjønne at dette ikke kan gå bra.

Uansett hvilket lag City stiller med gjør jeg regning med fire eller fem mål i mot for Bournemouth. Derfor styr unna forsvarsgjengen fra sørkysten av England.

Forrige artikkelSkråblikkens FPL-tips til runde 12
Neste artikkelSkråblikkens tips til FPL runde 12

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her