Skråblikkens tanker om spillere til Fantasy Premier League runde 12:

Siste runde før en liten landslagspause, og da må jeg slå til med noen gode tips. Derfor satser jeg på en forsvarsspiller som har færre poeng enn Tim Ream, en danske som har spilt for HUI og til slutt er det bare å holde seg unna Arthur.

Forrige runde gikk det slik:

Álvarez var utrolig nok ikke involvert i noen av de seks City-målene så kun 2 poeng på han.

황희찬gikk det litt bedre med, og 5 poeng der.

Bournemouth forsvaret som jeg advarte mot fikk vel minuspoeng hele gjengen utenom en spiller.


Rasmus Højlund (MUN) £7.1 – valgt av 4,8 %

Hvorfor anbefale denne karen? Ikke har han skåret i PL, og laget er vel godt unna toppformen. Kjører han som bankers denne gang kun i sympati med MUN-supporterne. Synes de fortjener det.

Hva kan jeg så si om den godeste Rasmus? Jo karrieren startet i HUI (Hørsholm-Usserød Idrætsklub), en klubb som holder til på Nord Sjælland. For de som er interessert i å spille Banko inviterer klubben til Bankospill 1. desember. Alle er hjertelig velkommen står det. Forrige gang var det faktisk flere som var med på det enn som så herrelaget spille kamp i Danmarksserien.

Banko er derfor tydeligvis populært i de kretser, så her kommer en kort forklaring på hva det er for noe. Banko er en form for Bingo. Forskjellen er at Banko har 90 tall og avlangt brett, mens bingo har 75 tall og kvadratisk brett. Fremdeles lyst å reise til HUI? Ikke jeg i hvert fall.

Jeg satser på fullt brett og Bingo på Rasmus denne runden. Det får han på Birger 2, og dermed to mål i lørdagens hjemmekamp mot Luton!


Trent John Alexander-Arnold (LIV) £7.9- valgt av 8,3 %

Dyr er han og han har 28 forsvarsspillere foran seg på listen over FPL-poeng. Jeg tenker at når du ligger bak Fulham-spiller Tim Ream, ja da bør du ta deg kraftig sammen. Det tror jeg han gjør nå, og lanserer han som rundens luring.

Trent John har tidligere år vært en racer på assists, men i år har det gått mer trått. Trener Klopp har heller ikke vært fornøyd med han denne sesongen. Dette kommer til å snu ganske så snart tror jeg. Sannsynligvis like snart som den gravide supporteren Trent prøvde seg på i 2018 ba han ryke og reise, for hun hadde en type hun var glad i. Jeg håper fødselen gikk bra, men er usikker på om hun fremdeles er Liverpool supporter. Trent burde skamme seg, for jeg har lest meldingene han sendte!

2018 er nå historie og oppførselen hans virker bedre. Derfor når vi alle vet at Trent betyr «Flooder»/elv/flom så regner jeg personlig med at det vil flomme over med poeng på han denne runden!


Malo Arthur Gusto (CHE) £4.2 – valgt av 7,3 %

Styr unna Malo denne runden. Får han i det hele tatt spille, og i så fall hvor mange mål skårer Manchester City i søndagens kamp? Det vet jeg, og holder meg derfor langt unna Malo Arthur.

20-åringen er en god fotballspiller som begynte karrieren som offensiv midtbanespiller. Hans hurtighet er en stor fordel nå når han spiller back på et uforutsigbart Chelsea-lag. Jeg tror likevel at det ikke blir mer enn max ett poeng på han, hvis han i det hele tatt spiller.

Forrige artikkelSkråblikkens tanker om spillere til Fantasy Premier League runde 11
Neste artikkelFantasy Premier Leauge – Tips for Runde 27

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her