More

  Skråblikk-vikaren sparer ikke på kruttet i sine tips til FPL-runde 16

  Vår faste skråblikkekspert er opptatt med bar-rundebefaring denne uken, derfor har vi kalt inn vikar fra over dammen. Helt fra Canada er de skrevne ord hentet, vi tror avstanden kan gi et perspektiv som gir skråblikklaget vårt et fenomenal runde. Hva kan vi si? Skråblikken satser internasjonalt!

  Fattige fem poeng sanket forrige rundes forsterkninger til vårt utvalgte team av uønskede spillere, kun Billing (7 poeng) og Saliba (8 poeng) har skjønt at det må presteres for å komme seg ut av uønsket-stempelet. Saliba har nå steget til over 30 prosent eierandel, utvilsomt har det bidratt til populariteten at vi valgte han ut i runde 2. Han forblir på laget selvfølgelig, det er nok av håpløse kandidater av øvrige utvalgte vi kan bytte ut for å få inn tre nye som nå vil sanke bøttevis med poeng…

  Vikarens utvalgte til Fantasy Premier League runde 16:


  Anthony Jordan Martial (MUN) £6.7- valgt av 0.7%

  Den franske angrepsspilleren til Manchester United er endelig tilbake fra en skade. Tony ble vraket fra den franske VM-troppen, noe som gir han ingen grunn til å late som at han er skadet.

  «Tony» som mange kaller han for, signerte for Manchester United fra Monaco i 2015. Etter å ha vunnet «Golden Boy» eller årets beste unge spiller, mente Monaco at det var realistisk at han kunne vinne Gullballen i framtiden. Dermed ble de enig med Manchester United om at hvis han skulle vinne Gullballen må United da punge ut 7,2 millioner pund til Monaco.

  Tony har fått fyr på sakene sine etter et mislykket låneopphold i den spanske storkklubben, Sevilla. Erling Haaland har virkelig tatt Premier League med storm og har levert drøye tall siden hans ankomst til Manchester City, men skal vi sammenligne nordmannen sine målpoeng med Tony sine, har Tony denne sesongen målpoeng hver halvtime, mens Haaland står med målpoeng hvert 50ende minutt. Det kan riktig nok nevnes at spilleren med Balon’dor klausul i kontrakten har kun vært på banen i 158 minutter til sammen hele sesongen.

  Trenger du en spiss erstatter til Aleksander Mitrovic, eller et rett og slett ulikt valg fra andre FPL-spillere, så har denne karen en fin mulighet for å oppbevare sin utrolige statistikk borte mot et shaky Fulham lag.


  Dejan Kulusevski (TOT) £8.0 – valgt av 3.8%

  Dejan Kulusveski er født i IKEA-landet. Han har et navn som ikke akkurat er tradisjonelt nordisk-klingende i ørene til selv hørselshemmende, men det er fordi Dejan har to Makedonske foreldre. Dejan bærer kanskje på blå og gul, men har Makedonia dypt i hjertet. Han har spilt for aldersbestemte kamper for både Makedonia og Sverige.

  Den 186 centimeter høye høyrevingen har den tidligere Chelsea-spilleren, Eden Hazard, som sin favorittspiller. Høydeforskjellen mellom disse to spillerne er merkverdig, men det er store likheter i spillestilene. For et par siden innrømmet Dejan at han hadde sansen for Chelsea, men at han falt for Arsenal på grunn av den vakre fotballen de serverte. I dag spiller han for et av de største rivalene til London-klubbene.

  Etter å ha vært ute en land stund vartet han med en assist i kampen mot Liverpool. Lagkamerat, Heung-Min Son er ute med skade (eller er han?), så det er forventet Dejan får mulighet fra start til å vise seg fram i siste kamp før Fotball-VM sparkes i gang i kontroversielle Qatar!


  Philip Anyanwu Billing (BOU) £5.3 – Valgt av 1.1%

  Phillip Billing, et meget passende navn når vi tar en titt på prisen. Phillip er et billig valg på midtbanen. Den 196 centimeter høye midtbanespilleren er født i København, Danmark. Som ungdom spilte han for den lille fotballklubben, Jerne IF, før han tok steg videre til Esbjerg. I 2013 snappet Huddersfield Town han opp, hvor han tilbringe store deler av karrieren før han dro videre til Bournemouth i 2019.

  Med en slik høyde er det forventet at man blir en stor keeper, en midtstopper som vinner alt av hodedueller eller en spiss som banker inn mål med pannen, men neida, Phillip ble en boks-til-boks midtbanespiller, hvor han hadde det defensive og det offensive i en pakke. Når Phillip en gang fikk spørsmålet om hva som skilte seg ut fra han og andre spillere, var det forventet at han skulle svare høyden, men Phillip påstod at håret var det som skilte han fra andre.

  I forrige kamp var han involvert i en festkamp hvor vi fikk hele syv mål i kampen mot Leeds, hvor Bournemouth klarte å rote bort en tomålsledelse. Dansken leverte en fin scoring. Hjemme mot et tungt Everton-lag er det duket opp for nye muligheter for målpoeng. Kun 1,1% som eier Phillip, gjør han til en gigantisk «differential».

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter