More

  Skråblikkekspertens tips til FPL-runde 21

  Vi må bare beklage overfor våre lesere at vi grunnet for mange gule kort (grunnet dårlige tips) måtte stå over forrige runde. Altså, vi hanket inn en 15-poenger på Willian i runde 19, men de to andre tipsene var rene elendigheten. Vi skal skjerpe oss!

  Denne runden har vi stor tro på våre tre spillere som er valgt av under 5 % av dere. Sannsynligvis er de jo valgt av få fordi de ikke får mange poeng, men det er her vi i denne spalten prøver å finne gråstein som kan bli til gull. Vi har troen! Ikke enkelt, men heller ikke umulig.


  Her er våre tips til Fantasy Premier League runde 21:

  Evan Joe Ferguson (BHA) £4.5 – valgt av 1,3 %

  Her snakker vi om en kommende stjerne! Den 18-årige Gøran Sørloth-kopien får nå sjansen på topp for Brighton siden Trossard bare krangler med manageren.

  Brighton har mange «lette» kamper foran seg og en angriper til £4.5 er ikke hverdagskost. Da har du penger til å eksempelvis styrke midtbanen.

  Hva kan vi så si om Evan? Han kommer garantert til å nå mye lenger enn sin far Barry Ferguson som spilte for ukjente klubber som Longford Town, Bohemians og Sporting Fingal. Nei her snakker vi nok på sikt om klubber på høyere nivå enn Brighton, selv om de gjør det meget bra for tiden.

  Evan debuterte allerede som 14-åring for Bohemians. Imponerende og det var ikke hvem som helst de møtte. Nei han debuterte mot Chelsea i Frank Lampards første kamp som manager. Resultatet ble 1-1 og 14-åringen gjorde seg absolutt ikke bort i den kampen.

  Med til historien om Evan hører at han i helgen var med å nedsable Liverpool. En klubb som gjorde det meste for å få han som spiller. Evan takket nei da han hadde tro på mer spilletid og bedre utvikling i Brighton.

  Vi er stor fan av Evan og oppfordrer dere til å ta sjansen på han de neste rundene. Minst 6 poeng på han i lørdagens bortekamp mot Leicester.


  Solomon Benjamin March (BHA) £5.0 – valgt av 1,9 %

  Kanskje du ikke trengte ekstra penger, for her får du nok et tips til en billig spiller. Snart har du så mye penger til overs at du ikke vet hvem du skal bruke de på.

  Nok en Brighton spiller anbefales, og ikke vet vi hva Solly (som han kalles) har spist de siste ukene. 28-åringen er formspilleren i England og bare valgt av 1,9 % av dere! Her trengs det en øyeåpner tydeligvis, for målene og assistene hagler inn.

  Den tidligere cricket-spilleren fikk tidlig i sin seniorkarriere en kamp for klubben Lewes. En klubb vi aldri har hørt om, og like greit er det. Etter den ene kampen ble det tilbud fra Brighton, hvor han har vært de siste 12 årene. Tydeligvis en trofast kar dette.

  Solly er født i Eastbourne, byen som barn i England ble sendt i sikkerhet til under 2. verdenskrig. En regnet dette som et trygt sted å være helt til en oppdaget at tyskerne hadde invasjonsplaner, der landgang var planlagt nettopp i denne byen. Da måtte innbyggerne flytte fra byen, og ble erstattet med militære styrker. Byen ble til slutt en av de mest utbombede byene på sørkysten av England. Heldigvis gikk det ikke alt for mange menneskeliv tapt.

  Tilbake til fotballen og Solly, så tror vi han fortsetter sitt gode spill. Da er det bare å få han inn på laget, sitte seg i godstolen og håve inn poengene.


  Leon Patrick Bailey (AVL) £4.5 – valgt av 4,0 %

  Aston Villa ser ut til å ha funnet borteformen, og da kan de også klare et Southampton lag som nok har litt av fokuset på semifinalekampen mot Newcastle, tirsdag uken etter denne runden.

  Leon er også en formspiller selv om missen i runde 19 mot Wolves nok går inn i historiebøkene. Han rundet keeper på overtid, men bommet på åpent mål og forlot banen i tårer. Derfor er han revansjesugen nå, og det så vi i helgens kamp mot Leeds der han fikk en god 12-poenger i FPL-poeng.

  Den jamaicanske Leon ble adoptert allerede som 4-åring av Craig Butler, som nå også er hans agent. De flyttet til Europa når Leon var 13 år i håp om å finne en klubb som ville ha han. Først gikk turen innom Liefering i Østerrike, før det ble Slovakia og AS Trenčín for til slutt å ende opp i belgiske Genk. Som om det ikke var nok var han også innom Tyskland og Bayer Leverkusen før han i 2021 endte opp i Aston Villa.

  Leon har nok blitt herdet av all flyttingen, og innsatsen for å bli en topp fotballspiller. Derfor tror vi han fortsetter godspillet etter flausen mot Wolves. 8 poeng på han i denne rundens kamp mot Southampton.

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter