More

  Skråblikkens tips til FPL-runde 17

  Endelig er vi tilbake igjen og klar for nye, rare og usikre Fantasy tips. VM hopper vi over i denne spalten siden «kappen» Messi allerede har tatt pokalen med hjem. Nå gjelder det kun å finne gode poengspillere som er valgt av under 5 % av dere. Om vi klarer det vet ikke vi, for alltid en del spørsmålstegn etter en lang spillepause. Du får lese under, så får du ta en opptelling når runden er ferdig.


  Våre tips til Fantasy Premier League runde 17:

  Edward Keddar Nketiah (ARS) £6.6 – valgt av 0,8 %

  Jesus er tydeligvis sykemeldt i julen. Håper nissen kommer likevel tenker vi, og kanskje er det Keddar som gir oss en forsinket julepresang 2. juledag. Vi tror han får spille i Jesus sitt fravær, og da blir det målpoeng på han.

  Keddar er for oss et uvanlig navn, men tydeligvis ikke innen idrettsverden. Hvem husker vel ikke Kahina Keddar? Taekwondo-utøveren fra Algerie som har gått en kamp, og den tapte hun. Da gikk det bedre med algeriske Salim Keddar. Han var tross alt i OL på 1500 meter. Dessverre ble han slått ut i de innledende rundene, så ikke imponerende det heller.

  Du tenker nok nå at Keddar navnet kommer fra Algerie. Neida navnet oppstod i 1840 i USA, og så fulgte Skottland på i 1881. Ohio hadde i 1840 den største befolkningsgruppen ved navn Keddar. Ja faktisk hadde de 100 % Keddare, siden det kun var en familie i hele USA som het det. Hvordan de etter hvert havnet i Skottland og deretter Algerie, har vi null peiling på.

  Vi må vel tilbake til Jesus-erstatteren Edward. 23 år gammel, og har kommet inn som innbytter i de 14 første PL-kampene til Arsenal. Han har en imponerende statistikk for England U21 med 16 mål på 17 kamper. Nå når han endelig får sjansen fra start (tror vi) blir det ett mål og en assist i hjemmekampen mot West Ham. 11 poeng på han denne runden!


  Raheem Shaquille Sterling (CHE) £9.7 – valgt av 4,4 %

  Chelsea stod med fem kamper uten seier før pausen. Nå regner vi med at de har fått skikk på sakene, og ikke tar kaffepauser i de neste fem.

  Raheem er nok spillesugen etter ikke så mye spilletid i VM. Dette grunnet at han måtte returnere til England da familien var blitt utsatt for et væpnet ran. Nå er ikke Raheem vår favorittspiller, men vi får bare håpe at han og familien har kommet over sjokket. Ikke noe hyggelig å bli utsatt for noe slikt.

  Heller ikke hyggelig å komme hjem til kjæresten sin og måtte forklare avisoppslagene om hva han gjorde på USA turen til Manchester City i 2017. Her ble lysten for stor og han kvittet seg med noen tusen pund for en hyggestund med en «innleid dame». Ikke noe godt forbilde sier vi. 

  De fleste kjenner nok til den lynraske karen som er født på Jamaica, så vi fatter oss litt i korthet her. Statistikken sier 167 mål og 132 assists på 509 kamper. Nå har han ikke hatt målpoeng de tre siste rundene, og da blir det poeng denne runden. Vi anbefaler han under sterk tvil.


  Tyrick Kwon Mitchell (CRY) £4.5 – valgt av 1,0 %

  Vi håper ikke vi brenner oss på dette forslaget, for Tyrick er jo født og oppvokst i Brent, London. I tillegg har han også spilt for Brentford. Dette tolker vi som at det vil lukte svidd av innsatsen han de neste kampene. Derfor regner vi med syv svidde poeng på han denne runden.

  Ingen lett oppvekst for Tyrick med en far som satt i fengsel mesteparten av hans oppvekst, og en mor som gjorde så godt hun kunne ut i fra det lille de hadde til rådighet. Heldigvis tok AFC Wimbledon treneren Abdi Farah seg av vår mann i barne- og ungdomsårene. Senere ble Abdi også agenten hans.

  Det skulle likevel gå en del år før Tyrick tok fotballen alvorlig. Flere klubber var interessert, men han hadde en tendens til å skulke treningene. Noe som igjen førte til at blant annet Watford ikke ville ha han med i stallen. Til slutt skjønte han at noe måtte gjøres og tok seg sammen. Da kom en ny utfordring i Brentford. Der begynte han å bli etablert på U18-laget, men dessverre måtte det akademiet legges ned grunnet store økonomiske problemer i klubben. 

  Som dere sikkert skjønner er 23 år gamle Tyrick en som har møtt mye motgang i livet. Vi regner derfor med at Fulham blir en enkel motstander 2. juledag. Nullen holdes og poengene brenner inn for Tyrick denne runden.

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter