More

  FPL-runde 3, 2022/23: Skråblikkeksperten vraker Fernandes til fordel for en «lord»

  Woho! Forrige runde traff vi endelig med et tips, så stor takk til Adam Harry som bidro til at Brighton holdt nullen mot Newcastle. De to andre tipsene bidro bare til å opprettholde vårt elendige snitt, så derfor (en syrlig) også en stor takk til Jack Peter og William Alain!

  Nye tips og nye muligheter denne runden til å gi deg noen usedvanlig dårlige tips. Har vi troverdigheten i behold etter å ha satt vår lit til Fernandes i to runder? Nja. Bare å lese videre så vet du hvem du ikke bør ta med, eller kanskje du bør ta de med på laget likevel? Som de sier: Fake it to you make it. Vi har troen!

  Våre tips til Fantasy Premier League runde 3:


  Kiernan Frank Dewsbury-Hall (LEI) £5.0 – valgt av 2,3 %

  Navnet og det at han er født i Nottingham gjør at Dewsbury-Hall er blant våre utvalgte denne runden. Navnet hans høres ut som navnet til en god gammel engelsk lord, og Nottingham er nyopprykket. Det holder for oss, selv om han lever i skyggen av sine mer berømte Leicester-lagkamerater Maddison og Vardy.

  En annen god grunn til å ta han inn på laget ditt er at han som åtteåring spilte for Shepshed Dynamo Warriors. Ikke hørt om sier du? Da kan vi fortelle at de spilte i Leicester & District Mutual Football League. Nå har dessverre ikke klubben åtteårs-lag lenger, men vi kan med glede fortelle at Shepshed Dynamo Youth & Junior U9 Cobras gleder seg som noen unger til 4. september kl 09.00. Da sesongåpner de på hjemmebane mot sterke Coalville Town Ravens U9 Robins. Vi er utrolig spent på resultatet i den kampen!!

  Tilbake til Dewsbury-Hall, som nok får mye spilletid grunnet skade hos midtbanekollega Barnes. Uansett så tror vi denne lorden av en spiller ønsker royalties, og da må han putte ett mål eller to i hjemmekampen mot Southampton. Det tror vi han klarer, og tar han inn på laget vårt og det til fordel for ingen ringere enn Bruno Fernandes. Uniteds midtbanegeneral har ledet sine tropper til elendighet, da tar vi heller millionene spart og satser på adelig-lignende navn!


  Eberechi Oluchi Eze (CRY) £5.5 – valgt av 1,2 %

  Hvorfor ikke få denne karen inn på laget ditt? Han gjorde en god innsats mot Liverpool, og unngikk skader som springskaller og andre skaller som ikke hører hjemme på en fotballbane.

  Født bokstavelig til på nullmeridianen, vokste Eze opp i fattigdom. Etter skoletid gikk han og kompisene til favorittgrotten sin for å spille fotball. Der var de hele ettermiddagen, og hadde ikke foreldrene middag så var de der gjerne om natten også. Altså en tøff oppvekst for vår mann. Det hører med til historien at det ryktes at han i grotten spilte med senere Middlesbrough’s Marc Bola, Worthing’s Dajon Golding, Cardiff City’s Ebou Adams og Fenerbahçe’s Bright Osayi-Samuel. Ganske så ukjente fotballspillere for oss kjennere, men sikkert greie folk uten at vi kjenner de.

  Barndommen og kompisene har nok herdet han, så han tåler en støyt (tror vi). Vi er forresten litt usikker, for forrige sesong ble det lite spilletid grunnet et langt skadeavbrekk. Det positive er at han nå er helt frisk og storformen nærmer seg. I 20/21-sesongen hadde han fire mål og åtte assists. I år påstår han selv at formen er bedre.

  Vi har stor tro på at den driblesterke Eze gjør som han gjorde i grotten; Dribler vekk både Marc Bola og Ebou Adams. Nei det var visst Aston Villa de skulle spille mot så vi prøver igjen. Vi har stor tro på at han dribler vekk både Mings og Digne, og triller ballen i mål mellom beina på Martinez. Åtte poeng på han denne runden!


  Kai Lukas Havertz (CHE) £7.9 – valgt av 3,9 %

  Vi får vel ta med en Chelsea spiller også. Kanskje ikke en som fremstår som en toppscorer, men trener Tuchel har jo ikke så mange angripere å velge blant. Derfor tror vi Kai får tillitt nok en gang, og med tillitt følger gjerne suksess.

  Nå er Kai egentlig en offensiv midtbanespiller, men han tør ikke annet enn å spille der Tuchel befaler. Ellers er det nok rett ut av laget. I spillestil minner han om Özil og Ballack når de var i sine glansdager, og det er ingen dårlig sammenligning.

  Med en fotballspillende bestefar og en fotballspillende far lå alt til rette for at Kai skulle gå i fotsporene deres. Bestefaren var titt og ofte ute med Kai for å trene han opp, og det ser ut til å ha fungert. Allerede som 11-åring gjorde han et godt inntrykk og ble tatt opp i Bayer Leverkusen sitt ungdomsakademi. Når han var 16 ble han tatt opp i A-stallen, og som 17-åring fikk han sin debut i Bundesliga.

  Han har også mange aldersbestemte landskamper for Tyskland. Statistikken der er imponerende med ett mål i annenhver kamp. Ikke så god statistikk i Chelsea, men 0,4 målpoeng pr. kamp lar seg absolutt høre.

  Kai har ikke målpoeng i de to første kampene, og følger vi tallene over kommer det målpoeng i bortekampen mot Leeds. Derfor er det bare å få han inn på laget!

  Rundens outsiderlag:

  Ut: Bruno Fernandes (MUN) £9.9, Yoane Wissa (BRE) £5.5, Callum Wilson (NEW) £8.0

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter