(Liverpool – Norwich 4-1) Liverpool feide over nyopprykkede Norwich i en kamp som viste at alt er som før i Liverpool, mens Norwich på standhaftig vis tviholder på sitt sitt offensive spill. Resultatet ble en kamp full av sjanser.

Salah, van Dijk og Alexander-Arnold nok en gang

Salah var ustoppelig og Liverpools forsvarere beviste nok en gang hvor livsfarlige angrepsvåpen de er, i en kamp hvor Liverpool viste respekt nok overfor Norwich ved å gasse på fra start.

Det var en start som var alt annet enn optimalt for Norwich, med et ubegripelig selvmål fra kaptein Grant Hanley etter kun seks minutters spilletid. Da hadde Norwich alt vært farlig frempå et par ganger og fikk med det en tidlig realitetssjekk. Verre skulle det blir for det nyopprykkede laget.

Mohamed Salah gledet nok alle Fantasy League-spillere som har satt han som kaptein, ved å avslutte et fint angrep med en klassisk bredside i motsatt hjørne. Han scoret også i de to forrige sesongåpningene i Premier League og ser farlig godt ut. Han serverte også Virgil van Dijk 3-0 scoring på hjørnespark.

4-0 kom etter et innlegg fra målgivende-spesialist Trent Alexander-Arnold, som fikk god tid til å prikke pasningen inn til en målkåt Origi. Alt skjedde før pause, mot et Norwich-lag som viste liten interesse i å forsøke å ta grep mot Liverpool-spillet som felte lag etter lag forrige sesong.

Herlig naive Norwich vant 2. omgang

Norwich skal ha ros for å imponere med å være tro til sin stil – for om ikke annet ble det mer action foran begge mål for publikum. Belønningen kom i 2. omgang, med scoring av løpsvillige Teemu Pukki, som ifjor banket inn bøttevis med scoringer i Championship.

– De forblir småfrekk, de bryr seg ikke om resultatet og de fokuserer på sitt spill, sa en rosende Liverpool-manager Jurgen Klopp etter kampen.

Norwich-manager Ben Godfrey fulgte opp og holdt fast ved sin filosofi.

– Det er hva som fikk oss opp hit i første omgang, sa han.

https://twitter.com/NorwichCityFC/status/1159952170239873024

Om enn en noe romantisk tilnærming, scorer Norwich her nok av poeng blant publikum for å være tro mot sin stil og filosofi. Så gjenstår det å se om det er godt nok til å holde seg oppe. Trøsten er at Liverpool-forsvaret fikk kjørt seg til tider, selv om det også åpnet opp gigantiske rom andre veien.

Både Norwich og Liverpool ble forhindret fra flere scoringer etter gode redninger. Selv med en 4-1 seier bør det uroe Liverpool-fans litt at et nyopprykket lag kom så enkelt til ved mer enn en anledning, i tillegg til å svi store sjanser.

Et skår i gleden for Liverpool er også at keeper Alisson Becker ble skadet da ballen skulle sparkes ut. Mannen som ble kjøpt inn for å løse Liverpool største svakhet før forrige sesong risikerer nå å bli ute i flere uker.

– Han spiller ikke for oss i neste kamp, kunne Klopp alt slå fast etter kampen.

Kommende kamper Liverpool

  • Liverpool

    Engelsk klubb

Tilbake til listen

Engelsk klubb

Kommende kamper Norwich

WARNING: Category does not exists!

Her kan du felle din dom over kampen.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her