More

  Skråblikkekspertens tips til FPL runde 22

  Nye anbefalinger og nye bekjentskap. Kan det bli bedre? Ja tipsene våre kan nok bli bedre, men vi er fornøyd med at vi i forrige runde introduserte dere for Evan Joe. En seks-poenger på stortalentet er vi godt fornøyd med når bare 1,3 % av dere hadde han på laget.

  Denne runden begynner vi med en kjent spiller som du kanskje ikke vet har hele seks navn? Vi fortsetter med en ganske så uinteressant spiller, før vi avslutter med dansken som spilte for klubben som drev med teltutleie.

  Her er våre tips til Fantasy Premier League runde 22:


  Carlos Henrique José Francisco Venâncio Casimiro (MUN) £4.9 – valgt av 2,9 %

  Siden vi ikke kan anbefale spillere som er valgt av over 5 %, er Casemiro et meget godt valgt når han har to kamper denne runden.

  Navnet skjemmer ingen sies det, og dette var et imponerende langt navn. Nå skjønner vi hvorfor det tok så lang tid før han signerte ferdig for klubben. De var nok enig på mandagen, og signeringen begynte da. Ryktene sier at han satt og signerte frem til torsdagen. Mye grunnet både en og to skrivekramper underveis.

  Carlos hadde ingen enkel barndom. Forlatt av sin far tidlig i barndommen, og som 7-åring måtte han spørre sine lagkamerater om han fikk overnatte hos dem før kamp. Dette for å få en god natts søvn. Ikke nok med det, som 14-åring fikk han hepatitt. Heldigvis gikk det bra, og han kunne fortsette med det han elsket mest, nemlig fotball.

  Om ikke faren var imponerende er i hvert fall spillet han har vist til nå imponerende. Han blir tydeligvis bare viktigere og viktigere for et Manchester United i form. Derfor er han en god mann denne runden. 16 poeng på han!


  Marc Roca Junqué (LEE) £4,8 – Valgt av 0,1 %

  Hvorfor vi tar med denne karen vet vi egentlig ikke selv, men to kamper på Leeds denne runden gjør at vi kan håpe på minst fire poeng på Roca. Kanskje mer?

  Den 26-årige spanjolen er ikke den store målskåreren, men vi tar han med på magefølelsen og ikke på fornuften. Billig er han og samtidig valgt av få. Noe vi liker ekstra godt. Dette kombinert med at vi kjenner lite til Roca, gjør at vi har fått stor tro på han.

  Egentlig trenger vi ikke vite mer om han så vi avslutter derfor her, og sier minst fire poeng på han denne runden.


  Mathias Jensen (BRE) £4.8 – valgt av 1,2 %

  Danskene er gull på håndballbanen og vi satser på at de også er gull på fotballbanen. Derfor anbefaler vi Mathias i denne rundens hjemmekamp mot Southampton.

  Brentford er det sjette beste hjemmelaget i PL, og nå møter de et slitent Soton lag. Det kan ikke annet enn å gå bra tenker vi. Faktisk skårer Brentford mer mål hjemme enn Manchester United. Enda en grunn til at det bør bli poeng på vår danske.

  Barneårene gikk med til fotballspill i Hvidovre IF. En klubb som ble stiftet i 1885, og inntil nylig drev med noe så spesielt som teltutleie. Vi er litt usikker på hvorfor, men kanskje tjente de noen kjærkomne kroner på dette?

  At klubben er profesjonell til fingerspissene vitner den raske reaksjonen da måltavlen på den lille løkken de spiller kampene sine på, blåste ned i en vinterstorm. Kjeld, Jonny og Benny gjorde en fantastisk gravejobb for å få den nye måltavlen godt festet ned i jorden. Ikke nok med det, Stig og Louis sørget for monteringen, og nå står den nye måltavlen som støpt i jorden. Kanskje var det teltutleien som sørget for penger til dette? Vi gratulerer uansett dugnadsgjengen med godt gjennomført arbeid, for nå kan foreldrene til barna se hva stillingen er til enhver tid.

  Vi går ut i fra at Mathias holder kontroll på stillingen selv, og skårer minst ett mål slik at Brentford vinner nok en hjemmekamp.

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter