More

  Skråblikkens tips til FPL runde 23

  Vi skal vel ikke skryte på oss at i denne spalten finner du de beste FPL-tipsene, men du finner de særeste tipsene. Ikke minst finner du outsiderne som er valgt av få, og er billige. Kanskje blir du også kjent med spillerne på en helt annen måte enn det du får andre steder.

  Som vi spådde forrige runde var danskene gull både på håndballbanen og på fotballbanen. En god åtte-poenger på Brentford-Mathias lar seg så absolutt høre. Dessverre så forutså vi ikke at Casemiro skulle opptre som kveleren fra Boston. Rett ut med han, og en minus i FPL-regnskapet for vår del.

  Denne runden gir vi deg «Cancelo-dødaren», BNBMB og avslutter med fremtiden til walisisk fotball.

  Her er våre tips til Fantasy Premier League runde 23:


  Rico Henry Mark Lewis (MCI) £3.9 – valgt av 1,8 %

  Ung billig og valgt av få. Dette er karen vi kaller «Cancelo-dødaren». Ikke det at han bokstavelig talt har gjort kål på Cancelo, men Rico er grunnen til at Guardiola følte seg trygg på å låne ut Cancelo til Bayern München. Kanskje fordi mange mener Rico har den samme spillestilen som Cancelo? Vi regner derfor med at han spiller minst en av de to kampene MCI har denne runden.

  18-åringen kom til Manchester City 8 år gammel, og har siden da forholdt seg trofast til klubben. Her snakker vi om et stort talent, og han er den yngste spilleren som har skåret i sin debut i Champions League. Han er også den yngste i MCI som har skåret i samme turnering.

  Ingen storgutt Rico som måler 169 cm på strømpelesten, men han slår godt fra seg på backplassen likevel. En som også har slått godt fra seg er faren til Rico, for han er to ganger britisk mester i Thai boksing. At han også eier en boksegym er nok en av grunnene til at Rico er godt trent.

  Vi regner med å høre mye bra om vår anbefaling de nærmeste årene, og er sikker på minst 6 poeng på han allerede denne runden!


  Benoît Ntambue Badiashile Mukinayi Baya (CHE) £5.0 – valgt av 0,7 %

  Vi har ingen anelse om hvorfor Chelsea plutselig har holdt nullen i tre kamper på rad. Når vi ser nærmere etter har jo nykommeren Benoît (BNBMB) kun spilt de tre siste, så kanskje grunnen ligger der?

  Franskmannen er født i Limoges. Byen ble grunnlagt av romerne rundt år 10 e.Kr og er mest kjent for sine eiketønner som brukes i Cognac-produksjon. Nå skal ikke vi påstå at Benoît drikker Cognac og ser ut som en tønne. Nei han er godt trent, 21 år og er hele 194 cm høy. Noe som kommer godt med når han skal stoppe motstanderen.

  Både han og broren Loïc Badiashile Mukinayi har spilt for Monaco, men der karrieren til Benoît skjøt fart gikk det litt dårligere med keeperbroren. Bare litt, for han står nå i mål for Burgos i spansk Segunda Division. Vi er romslige her, og sier at det er jo brukbart.

  Brukbart blir det også når Benoît hjelper Chelsea til å holde nullen i lørdagens bortekamp mot West Ham. Kommer det en cornerskåring også, blir det hele 14 poeng på han denne runden.


  Brennan Price Johnson (NFO) £5.6 – valgt av 1,8 %

  Hvem hadde trodd et Forest skulle stå med fem kamper på rad i PL uten tap? Ikke vi men det ser nå ut til at laget begynner å sette seg etter alle spillerkjøpene.

  En av de få som er igjen etter fjorårsopprykket er Brennan. Han har faktisk vært «Forest eiendom» siden han var 9 år. Riktignok var han på utlån til Lincoln City i 2020. Der ble det 10 mål på 40 kamper. Totalt står han med 44 mål og 25 assists på 141 kamper. Ikke Haaland nivå men målpoeng i halvparten av kampene Brennan spiller, synes vi er mer enn akseptabelt for unggutten.

  Den 21-årige David Beckham vennen kunne i sin tid velge mellom å spille for England, Jamaica eller Wales. Valget falt til slutt på Wales, og han beskrives nå som fremtiden til walisisk fotball. Vi er litt usikker på om det er så bra. Det er kanskje det, for på tide å få Bale ut av det laget.

  Til slutt vil vi si til Brennan at vi setter Price på ett mål eller to fra han denne runden, for da blir det gode FPL-poeng til oss.

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter