Årets «marerittrunde» er her, med de store stjernene på benken. Uten flere chips igjen, hvem bør vi satse på, og hvor aggressiv bør strategien være?


Poengfangst runde 28

La oss ta en titt på hvordan vi gjorde det i runde 28, hvor det var to lag med dobbeltrunder. Vi sjekker hvordan spillerne presterte, med godt fokus på Son, Watkins, Haaland og Saka.

Utrolig svak runde av oss, men reddet av SuperSon!

Ikke helt fornøyd med runden og skuffende 52 poeng. Vi evaluerer vårt lag og ser på forbedringsmuligheter for neste runde:

  • Kaptein-Solanke: En typisk FPL-berg-og-dalbane: bommet på straffe og hadde en annullert scoring, men reddet poeng med en scoring mot Luton.
  • Bukayo Saka: Etter en sterk periode hadde Saka en rolig kamp uten målpoeng, til tross for Arsenals seier.
  • Ollie Watkins: Hadde en tøff kamp der Tottenham dominerte over Aston Villa med 4-0.
  • Son Heung-min: Rundens store spiller med hele 3 målpoeng i samme kamp, de som valgte å prøve han som kaptein traff jackpoten.

Andre spillere:

Resten av spillere som Bowen, Bailey, Gabriel og Mengi skuffet med svake kamper, men Romero hadde en god runde med cleansheet.


Spillertips for runde 29

Velkommen til det vi kaller «marerittrunden» – kun 8 lag spiller, noe som gir en utfordring med færre spillervalg. Etter en tøff forrige runde sikter vi mot å gi bedre tips denne gangen. Dette er din sjanse til å skille deg ut og kapre noen sjeldne poeng!

Son Heung-min (10.0M): Denne ukens toppspiller, som også vil være et populært valg, er vårt fremste kapteinsvalg takket være hans imponerende poengfangst fra forrige runde.

Ivan Toney (8.2M): 4 kamper uten målpoeng, men nå møter de et svakt Burnley lag som liker å slippe inn mål. Gode muligheter for poeng på han denne runden.

Ollie Watkins (9.0M): Vanligvis et solid valg, men han pådro seg en mindre skade i går med et kutt på foten. Vi forventer at han spiller til helgen, men råder dere til å holde et ekstra øye med situasjonen før deadline, da spillerstatus kan endre seg uventet.

Pedro Porro (5.8M): Tilbake etter en liten skade og er Tottenham sin mest offensive back. Mangler du penger er back-kollega Destiny Udogie et bra alternativ også.

Mohammed Kudus (6.8M): Kommer fra en strålende kamp i Europa League og er et billigere men nesten like bra alternativ til Bowen.

James Maddison (8.0M): Vårt siste tips for runden er Tottenham sin magiske playmaker i Maddison. Tilbake og funnet formen med engang, solid spiller å ha i laget fremover.


Differensialvalg:

Rodrigo Muniz (4.5M): Spissen til Fulham har bøttet inn mål i 2024 og er et supert differensialvalg for de som vil gå den ruten.

David Datro Fofana (5.0M): Har startet sitt låneopphold i Burnley bra med 3 scoringer, kommer til sjanser for et relativt svakt lag i årets Premier League.

Morgan Gibbs-White (5.7M): Forest har ikke imponert stort i 2024, men har mange gode spillere og Gibbs-White er en av de. Han tar potensielt også straffespark for laget sitt, verdt et forsøk for en runde.

Lucas Paqueta (6.0M): Mannen som får ting til å skje for West Ham, er ikke den mest målrike spilleren, men han er alltid involvert i lagets angrep.

Mads Roerslev (4.4M): Spiller ving-back for Brentford og scoret nylig et fint mål mot Chelsea. Hvem vet, kanskje han scorer igjen?

Carlton Morris (5.2M): Garantert spilletid med Adebayo ute og alltid målfarlig, skal møte et formsvakt Forest.

Brennan Johnson (5.8M): Starter ikke alltid men kom innpå sist kamp og scoret et fint mål.

Douglaz Luiz (5.7M): Tar straffene til Aston Villa og har scoret en del mål denne sesongen.

Da har vi gitt en differensialspiller for alle 8 lag som spiller denne uken, spent på hvem dere eventuelt satser på!


Skader:

Ollie Watkins: Ba selv om å bli byttet ut i kampen deres mot Ajax i midtuken, fikk seg et kutt på foten så det er alle muligheter for at han er klar igjen til helgen.

Sergio Reguilon: Mistet forrige ukes kamp med en hamstring skade, usikkert om han blir klar til kampstart.

Tahith Chong: Scoret i midtuken men fikk seg en skade til armen, kan rekke helgens kamp men ikke bekreftet.

John McGinn: Suspendert etter å ha pådratt seg direkte rødt kort i kampen mot Tottenham, ikke tilgjengelig.

Micky Van de Ven: Hamstring skade etter kampen mot Aston Villa, måtte gi seg i andre omgang av kampen. Tørr å påstå at han mister helgens oppgjør, men kan selvfølgelig bli klar også.


Vårt lag til Runde 29

Vi kjører Free Hit og Son som vår kaptein.

Son Heung-min får kapteinsbindet denne runden etter hans strålende kamp forrige uke. Toney, Maddison, Bowen og Watkins er andre gode kapteinsvalg. Watkins er foreløpig på benk grunnet vi ikke vet om han blir klar, men om han blir klar går han inn for enten Elanga eller Fofana. Lykke til i mareritt runden FPL-trenere!

Forrige artikkelFantasy Premier Leauge – Tips for Runde 28

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her