Manchester City satser på å revansjere vårens Champions League-fadese, mens Tottenham er avhengig av poeng for å vise at de har tatt steg fra i fjor når de to lagene møtes til dyst.

City-revansj?

I andre serierunde vil mye handle om de to lagene, hvor det spesielt hviler et press på Tottenham om å motbevise spådommene om at avstanden er alt for stor mellom London-laget og de to favorittene Manchester City og Liverpool.

Den beste måten å gjøre noe med det er å ta poeng mot City, et lag de tapte for i begge seriekampene forrige sesong. En Tottenham-seier vil skape ny dynamikk i tetkampen. City derimot, ønsker nok å sette på plass laget som slo de ut av Champions League i vår og beholde roen om de innfrir favorittstempelet og tar seieren.

Keeperproblemer for Liverpool

Det er nok av annet å se frem til også for fotballfrelste. Arsenal tar imot overraskelsen Burnley, mens West Ham skal forsøke å rette opp inntrykket fra fiaskoen mot City når de møter Brighton borte.

Liverpool er storfavoritter borte mot Southampton, men med Supercup-finale i midtuken og en skadet Alisson blir det kanskje jevnere enn antatt. For Chelsea og Leicester blir en uhyre spennende batalje på søndagen, hvor begge lag jakter sin første trepoenger.

Fem av kampene vil bli vist på TV 2 Sumo, du finner oversikten over alle kampene her.

Ukens Premier League-kamper uke 33, 2019

Manchester United og Wolves ikke er i aksjon denne uken – de avslutter andre serierunde på mandag.

Forrige artikkelKampsøndagen oppsummert: United-triumf!
Neste artikkelLesernes dom: Manchester City vinner gullet

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her