Det er samling i bunn for gigantene Manchester United og Liverpool, som møtes til skjebnekamp på mandag.

Hvordan håndteres motgangen de to lagene opplever? Det skal bli spennende å se mandag kveld. Her er det både spillere og supportere som er godt vant med å henge med i toppen. Har fansen og spillerne egenskapene som skal til for å stå samlet?

Den store testen skjer på Old Trafford. Verst er det for United, som fremstår mer som en dumpekandidat enn et Premier League-lag. Klarer de å slå favoritten Liverpool kan det bli starten på en sårt nødvendig opptur. For Liverpool er det alt småkrise i kampen om tittelen, for Manchester City drar fra. Rødt kort til Nunez var en unødvendig strek i regningen.

For et tafatt United, som ikke har scoret mål så langt, er den sårt tiltrengte Anthony Martial aktuell igjen etter skadeavbrekk.

Av øvrige oppgjør er det Newcastle og Manchester City som møtes til dyst. Arsenal og Chelsea møter begge – på papiret – overkommelige motstandere, der bør trepoengere sikres for å henge med i toppen. Tottenham åpnet runden med en solid sliteseier mot Wolves, og legger med det press på øvrige.

Mannen nyrike Newcastle må stoppe. Foto: Alamy

Kampoversikten er som følger:

Forrige artikkelFPL-runde 3, 2022/23: Skråblikkeksperten vraker Fernandes til fordel for en «lord»
Neste artikkelHva menes med sportsvasking? Og hvorfor bør du bry deg?

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her