Arsenal reiser til King Power Stadium for å besøke Leicester, som er i strålende form om dagen. Det er viktig for Emery å vinne denne kampen for å senke på presset han har fått i det siste. Klarer Arsenal å snu den dårlige perioden mot et bra Leicester lag?


Arlind Devolli.

Arlind Devolli

Journalist

Arlind er vår dedikerte Chelsea-ekspert.


Med null seire på de siste fire kampene (alle turneringer) begynner det å bli en negativ stemning i Arsenal-leiren. Mens Arsenal sliter voldsomt, har Leicester ikke sett bedre ut på lenge. Etter 2-0 seier over Crystal Palace har Brendon Rodgers fått laget sitt opp på en forrykende topp fire-plassering med seks poeng over Arsenal.

Jamie Vardy har for alvor gitt en advarsel til ligaen om at han nærmer seg sin 2015/2016 målform etter å ha notert seg for ti nettkjenninger denne sesongen.

Xhaka ble fratatt kapteinsbåndet

Mer styr for Arsenal er at Granit Xhaka har mistet kapteinsbåndet som en konsekvens av å ha kastet båndet i bakken før han tirret på seg hjemmefansen som gir han en stor pipekonsert på vei ut av banen.

Arsenals toppscorer, Aubameyang, er nå den nye kapteinen, men det spørs om det snur noe av Arsenals så langt svake sesong.

Spillere verdt å følge med på:

Aubameyang: Ny kaptein og Arsenals farligste mann i hver kamp. Arsenals farligste mann offensivt.

Vardy: Delt toppscorer med 10 mål, og er Leicesters mann til å stole på i angrep. Han er ustoppelig om dagen.

Forrige artikkelFør kampen: Toppkamper i begge ender av tabellen
Neste artikkelHvordan skal Ole Gunnar Solskjær snu trenden?

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her