I helgen er det lagt opp til en vanvittig kamp. Fredag kl. 21.00 spiller Norwich City mot Watford. I tillegg spiller Liverpool mot Manchester City på søndag kl. 17.30.


Daniel Andreassen

Fagredaktør

Daniel har UEFA A-lisens og kommenterer stort og smått om fotball. Han er Kampguidens utvalgte Manchester United-ekspert.


I helgen møtes altså både de to bunnlagene og topplagene hverandre. Det betyr at det er viktige poeng som skal dels ut i begge ender av tabellen. Blir det tydelig å se hvorfor lagene ligger som de gjør? Det blir i alle fall en god fotballhelg.

Bunnkampen: Norwich – Watford

Fredagen starter som sagt med Norwich City mot Watford. Begge lagene kommer med en uavgjort og to tap i de siste tre kampene. Norwich ligger på 19. plass med 7 poeng og med -15 i målforskjell. Watford ligger på 20. plass med 5 poeng og -17 i målforskjell.

Begge lagene trenger å få seg tre poeng og meldt seg litt mer på i bunnstriden. Fra 20. plass til 9. plass som Crystal Palace ligger på er det kun ti poeng som skiller. Så det er absolutt mulig å melde seg på.

Toppkampen: Liverpool – Manchester City

Liverpool - Norwich. Foto: David Blunsden/ Action Plus
Liverpool – Norwich. Foto: David Blunsden/ Action Plus

For Liverpool sin del er det et håpa om å øke avstanden til Manchester City. Før kampen har Liverpool 1. plassen med 31 poeng og +16 i målforskjell, mens Manchester City ligger på 2. plass med 25 poeng og +24 i målforskjell.

Manchester City har en skade på keeper Ederson som kan svekke laget. Klopp tror at Ederson komme til å spille og at Manchester City kommer med et bra lag til kampen søndag.

Kevin De Bruyne. Foto: REUTERS/Phil Noble

Andre uttaler at Liverpool har fått en bedre oppladning til kampen og at de er favoritter i kampen. Det antas at Pep ikke ønsker å tape kampen og heller vil spille for å sikre uavgjort enn å tape.

Imidlertid har Manchester City så bra stall at de kommer nok til å forsøke å få med seg alle poengene og det blir ikke noen enkelt kamp for Liverpool. Denne kampen vil nok kunne koste litt for begge laga og er like viktig for begge laga å ta alle tre poengene.

2019søn10nov17:30søn19:3017:30 - 19:30 Liverpool - Manchester CityPremier League 2019/20Kanal/strømmingTV 2 Sumo

2019fre08nov21:00fre23:0021:00 - 23:00 Norwich - WatfordPremier League 2019/20Kanal/strømmingTV 2 Sumo

Forrige artikkelFør kampen: Fortsetter Chelsea den gode formen?
Neste artikkelFør kampen: Nå har Emery virkelig press på seg

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her