En spiller fri for tatoveringen og en med et veldig langt navn er blant rundens uvanlige FPL-tips!


Skråblikkekspertene

Tipsene ingen andre har – med trivia!

Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League.

Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.


Nok en gang bommet vi på våre tips. Neal Maupay og Willian fikk for oppmøte og kun det. De nærmer seg veldig kategorien «stay away» (og det føler vi at vi også gjør).

Yoshida derimot leverte over forventning. Han var faktisk så snill denne runden at han overlot plassen sin til en lagkamerat. Så null poeng i FPL.

Om vi skuffer oss selv, skal ikke det gå ut over alle våre lesere. Derfor stiller vi med nye finurlige tips denne runden også.

Her er våre tips til runde 12:

João Filipe Iria Santos Moutinho (WOL) £5.3m – valgt av 3,7%

Dette er spilleren med et av de lengste navnene i PL. Han er lillebroren til Pedro Moutinho som tidligere har spilt for den portugisiske klubben Caniçal. Ikke mange som har hørt om denne lille klubben med en stadionkapasitet på 1000 tilskuere. Omtrent like mange som Finnsnes stadion hvis vi tar med plassene på klubbhustrappen og parkeringsplassen bak det ene målet.

Vi kan vel si at João har klart seg mye bedre enn storebroren. Med et snitt på en målgivende pr 450 minutt, har han riktignok litt å gå på i forhold til til FPL-poeng. Det er uansett mange som har et dårligere snitt, og tar vi med at han har 100% uttelling på det ene straffesparket han har tatt i karrièren sin, er det nok til at vi har tro på han i søndagens kamp mot Aston Villa.

Emiliano Buendia Stati (NOR) £6.0m – valgt av 3,7%

Skal Norwich komme tilbake på vinnersporet må de få argentineren tilbake i form. Han var outstanding i 3-2 seieren mot City tidligere i sesongen, og nå har vi på følelsen at godformen er på vei tilbake!

Buendia reiste fra Argentina allerede som 11-åring for å slutte seg til Real Madrid Academy hvor han var i to år, før ferden gikk videre til Getafe. Der var han helt frem til 2017 sesongen. Vi satser på at den sympatiske Emiliano, som er en av få spillere i PL uten tatoveringer, brenner til og prikker inn noen fulltreffere mot Watford på fredag.

Mark James Noble (WHU) £5.0m – valgt av 0,8 %

Stay Away! Mark eller Prince Mark som han kalles er gutten som vokste opp rett ved stadion og elsker klubben sin. Klubblegenden har overlevd hele 8 managere i sin tid i West Ham og blir omtalt som den beste spilleren som aldri har fått A-landskamper for England. Da blir spørsmålet hvorfor skal en styre unna Mark? Enkelt og greit fordi prestasjonen på banen gjenspeiles i hårsveisen; Det blir for tynt.

Forrige artikkel10 runder er unnagjort: Dette er de 11 beste Fantasy League-kjøpene så langt
Neste artikkelFør kampen: Fortsetter Chelsea den gode formen?

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her