Lørdagen åpnes med et London-derby på Stamford Bridge når Chelsea får besøk av Crystal Palace. Chelsea er i strålende form med fem seire på rad i Premier League, mens gjestene ikke har vunnet på tre kamper.


Arlind Devolli.

Arlind Devolli

Journalist

Arlind er vår dedikerte Chelsea-ekspert.


Lampard ble månedens manager

Foto: Clive Howes/Chelsea

Med tre seire på tre forsøk ble Chelsea-manager, Frank Lampard, kåret til den beste manageren i oktober. 4-1 mot Southampton, 1-0 mot Newcastle og en solid 4-2 seier borte mot Burnley var nok til at Lampard fikk prisen. Nå er han ute etter mer suksess med dette unge Chelsea-laget.

Fantastisk opphenting

Chelsea var i aksjon tirsdag kveld, da de fikk besøk av Ajax på eget gress. London-klubben lå under 4-1 med 35 minutter igjen, men på overraskende vis klarte det unge mannskapet å snu kampen til 4-4.

Det skal nevnes at Ajax fikk to utvisninger på stillingen 4-2, men Chelsea hadde aldri gitt opp håpet, selv med 11 mot 11. Kampen viste oss at Chelsea-laget har et fantastisk samhold og lidenskap for klubben, noe vi ikke har sett i løpet av et par år hos blåtrøyene.

Palace har vært solide

Crystal Palace ligger på en sterk niendeplass med 15 poeng. Roy Hodgons mannskap er faktisk over både Manchester United og Tottenham. Tabellen er så merkelig at de ligger to poeng over 13.plass og to poeng under 5.plass.

Palace vil nok være strålende fornøyd med poeng borte mot Chelsea, men det skal mye til for å stoppe det sprudlende Chelsea-angrepet.

Spillere som er verdt å følge med på:

Christian Pulisic: Amerikaneren har virkelig komt i gang i de siste kampene. Han scoret hattrick mot Burnely, og leverte en scoring mot Watford i forrige seriekamp. Han er i strålende form om dagen, og blir ikke en lett mann å stoppe for gjestene.

Wilfried Zaha: Mannen Palace er avhengig av. Den sprudlende angreps-spilleren scorer ikke mye mål, men han er alltid involvert i det offensive. Zaha kan skape straffer helt ut av det blå, og gjøre sprø ting med ball, uansett motstander. Han er den som blir felt flest ganger. Har han en god dag offensivt, kan det bli en skummel dag for Chelsea-forsvaret.

2019lør09nov13:00lør15:0013:00 - 15:00 Chelsea - Crystal PalacePremier League 2019/20Kanal/strømmingTV 2 Sumo

Forrige artikkelPå sidelinjen med Johnny og Hans: Tips til FPL runde 12
Neste artikkelFør kampen: Toppkamper i begge ender av tabellen

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her