Arsenal håper på en ny giv etter sparkingen av Unai Emery og Manchester City er desperate etter poeng borte mot Newcastle. Her er oversikten over Premier League runde 14


Les også: Fra sidelinjen: Tre uvanlige FPL-tips før runde 14 og 15


Manchester City er i ferd med å skli ut av tetkampen og behøver alle tre poengene i lørdagens bortekamp mot Newcastle. Tittelutfordrer Liverpool er storfavoritter i sin hjemmekamp mot Brighton. Begge kampene vises på TV 2 Sumo.

Det blir også mulig å se Southampton mot Watford på lørdag, i en kamp hvor Watford vil forsøke å finne tilbake til den gode formen de var før det forsmedelige 0-3 tapet forrige runde. Før det hadde laget tre kamper uten baklengs på fem forsøk.

Spillerne på treningsfeltet før kamp mot Burnley. Foto: Arsenal.
Arsenal-spillerne i starten av sesongen. Smilene har uteblitt siden, etter mange dårlige resultat. Foto: Arsenal.

På søndag er det Arsenal som skal i aksjon borte mot angrepsvillige Norwich. Det har vært en grusom høst for laget fra Nord-London og ledelsen har nå tatt grep ved å sparke Unai Emery. Inn kommer assistent Freddie Ljungberg i vikariat.

På søndag spiller også formlaget Leicester hjemme mot formsvake Everton, mens Manchester United tar imot bunnlaget Aston Villa.

Premier League-kamper runde 14

Forrige artikkelPå sidelinjen med Johnny og Hans: Skråblikkekspertene tar for seg runde 14&15!
Neste artikkel– TV 2 kan godt lære litt av Amazon

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her