Denne gangen kjører vi tips for både runde 14 og 15 siden det er midtuke-kamper neste uke, og skråblikkekspertene må øve seg opp til julespesialutgaven som vi gleder oss stort til. Denne gangen har vi funnet noen uvanlig interessante spillere, og vi fatter ikke hvordan vi får det til.

Atter en gang slo stay away-spilleren vår til forrige runde! Issa Diop ble som forventet en flopp. Vi er godt fornøyd med en FPL smultring på han. Når det gjelder våre to andre spillere, Gylfen og Jonnyen, så ble det kun poeng for oppmøte.


Tips til runde 14:

Kriteriene er som alltid at våre utvalgte er eid av få managere.

Daniel William John Ings (SOU) £6.0m – valgt av 3,8 %

Den tidligere Burnley og Liverpoolspilleren ble i 2014 kåret til årets spiller i Championship. Dette i sterk konkurranse med vår tidligere Stay away-spiller Danny Drinkwater. Vi kan vel påstå at Ings opptrer litt mer edruelig for tiden enn den godeste Drinkwater.

Utenfor banen har Ings fått et rykte for å gjøre veldedige handlinger. Han ble blant annet i sin tid i Burnley inspirert av en ung funksjonshemmet Burnley fan til å finansiere fotball trening for barn med funksjonshemminger og lærevansker. Ings selv drømte i sin barndom om å spille for Southampton men ble avvist fordi han var for liten. Nå har han endelig kommet til «drømmeklubben» sin og spillet er deretter. Vi satser på at han har lagt fra seg veldedigheten i garderoben når han entrer St. Mary`s Stadium, og garanterer at han bidrar med minst en scoring mot Watford.

James Alan Tarkowski (BUR) £5.0m – valgt av 2,4 %

Burnley og spesielt denne mannen er i kjempeform. 12 og 17 FPL poeng de to siste rundene på Tarkowski er imponerende. Han begynte sin karriere i klubben Maine Road, en klubb som i sin tid ble stiftet av Manchester City-supportere.

Han er selv en Manchester United-fan. Sin debut på høyere nivå fikk han i 2011 for Oldham da han kom inn i det 80 minutt for en skadet Neal Trotman. Sistnevnte er mannen som nok huskes best for å bli tatt for å kjøre bil uten forsikring, og det sier vel sitt. Tarkowski derimot er forsikringen selv for Burnley! Med flere taklinger og færre frispark i mot enn selveste Harry Maguire, vil vi påstå at Tarkowski er en undervurdert spiller som Crystal Palace skal passe seg for. Vi har tro på at han vil få seg sin første 20-poenger denne runden.

Daniel Johnson Burn (BHA) £4.5m – valgt av 0,5 %

Stay away! At Brighton vil få det tøft borte mot Liverpool er vel ingen usannsynlighet. Skal Burn stoppe Liverpool-angriperne må han jobbe så det lukter svidd. Vi gjør regning med at Liverpool kommer til å fyre noen sjanser, men brennhett blir det uansett for Burn, som har spilt samtlige minutter i årets PL. Den tidligere supermarked-arbeideren og Darlingtonspilleren kan nok ikke forvente hverken tilbud eller noe kjære mor i lørdagens kamp. Med sine 2.01 på strømpelesten vil han få kongeutsikt til alle Liverpool-målene.


Runde 15

John Alan Fleck (SHU) £4.8m – valgt av 0,6 %

Sheffield United har imponert alle i år, og nå har Flecken også begynt å score mål. Litt trening med onkel Robert Fleck (en av Norwich mestscorende gjennom tidene) de siste ukene har nok gjort underverker. Han har blitt kåret til Player of the Year både i Coventry og Sheffield United, så dette er en skotte som gir alt i kampene.

Han har også spilt for Rangers, og er sterkt ønsket blant fansen i Skottland, som nå prøver å presse Steven Gerrard til å kjøpe han tilbake i neste overgangsvindu. Vi må også tilføye at Flecken har fornuften i behold da han tidligere i år valgte sitt eget bryllup fremfor debutkampen sin for Skottland, som kom på samme dag. Vi satser på at han knaller til mot Newcastle som neppe har husket på fleck-fjerneren denne runden. Vi spår minst 10 poeng her.

Onyinye Wilfred Ndidi (LEI) £5.0m valgt av 3,3 %

Leicesters defensive midtbanespiller er nok ingen goalgetter, men omtales av ekspertene som en av PL beste spillere. Mye grunnet at han er den i PL med flest vunnet taklinger og ballgjenvinninger. Derfor (også grunnet sine lange bein) har Ndidi fått kallenavnet The Octopus. Han stortrives under Brendan Rodgers og sier at han aldri har lært så mye av en manager på så kort tid. Ndidi hviler ikke på laurbærene. Når lagkompisene spiller FIFA etter trening, drar han rett til Universitetet for å fullføre sin grad i business og turisme. Ndidi har også store planer om å starte en idrettsskole i Nigeria. Det skal bli tidi å følge Ndidi denne sesongen, og kanskje smeller han til med en assist eller en sjelden scoring mot Watford i onsdagens kamp.

Sokratis Papastathopoulos (gresk: Σωκράτης Παπασταθόπουλος) (ARS) £5.0m – valgt av 1,8 %

Stay away! Ikke enkelt å uttale dette navnet som virker litt gresk for oss. Hjelper heller ikke på at han begynte sin karrière i Niki Volou FC der styrelederen heter Nikos Papaconstantinou og keeperen har det herlige navnet Kostas Papadopoulos. Papadopoulos må ikke forveksles med den relativt dårlige greske vektløfteren med samme navn, som i 2010 tok en svak 26. plass i VM. Nok om navn!

Arsenal slipper inn mål etter mål, og selv mot Brighton tror vi at de slipper inn mål. Sokratis gjorde en meget god jobb i Dortmund før han valgte Arsenal foran Manchester United. I Arsenal har samarbeidet med David Luiz vært alt annet enn bra, så kanskje Solskjær er glad for at han ikke valgte de? Vi tror Arsenal opprettholder sitt dårlige nivå, og at svake Brighton dunker inn et mål eller to på Emirates Stadium.

Forrige artikkelOversikt: Premier League runde 13
Neste artikkelOversikt: Premier League runde 14

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her