På tross av kun to poeng på «Schlappen» forrige uke, viser vi fortsatt formstigning i vår poengsanking. Totalt 10 poeng på våre to anbefalinger, skyldes nok det kloke kapteinvalget.

Stay away spilleren vår fikk som forventet lite poeng (gult kort og kun 1 poeng).

Foran denne runden er vi sikker på en ting: At vi er usikker!


Skråblikkekspertene

Tipsene ingen andre har – med trivia!

Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League.

Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.


Tips til runde 8:

Chris Wood (BUR), £6.2m – valgt av 1,1 %

Chris er en undervurdert spiller som er i knallform, og i tillegg har han en utdannelse. Denne fra det anerkjente (i New Zealand) St Paul’s Collegiate School. Skolen er mest kjent for å fostre opp kjente rugbyspillere, roere og syklister i tillegg til en fotballspiller, og det er Chris. Med en årlig skolepris på kr 180 000 er det på tide at Chris scorer enda noen mål og begynner å tilbakebetale studielånet.

Enda Stevens (SHU), £5.0m – valgt av 0,6 %

Skråblikkekspertene har klart det kunststykket å finne Enda en Stevens i FPL! Mannen som tidlig i sin karrière spilte for Brann-«dødaren» Shamrock Rovers, klarte imponerende 160 seniorkamper før han fikk sitt første mål. I Sheffield United ser det derimot ut som han stortrives med 5 mål på 97 kamper. Vi forventer Enda et mål mot Watford til helgen.

Oriol Romeu Vidal (SOU), £4.5m – valgt av 1,2 %

Stay away! Oriol har et snitt på frispark imot for annenhver takling han gjør. Vi har bedt han ta en synstest for det er forståelig at han ikke ser ballen, men motstanderen bør han klare å se. De siste tre sesongene har Oriol fått totalt hele 33 gule kort. Det som imidlertid imponerer oss med Oriol er at han enda ikke har fått et rødt kort. Vi gjør regning med at han klarer å bryte den statistikken mot Chelsea, så styr unna.

Forrige artikkelFør kampen: Chelsea venter sin første seier på hjemmebane i Premier League
Neste artikkelOversikt: Premier League-kamper i runde 8

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her