Vi er sjokkert over oss selv etter denne runden. Vi lovet progresjon i poengene…, og vi fikk det! Fra tre poeng i forrige runde til hele åtte poeng denne gangen.


Skråblikkekspertene

Tipsene ingen andre har – med trivia!

Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League.

Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.


Som dere sikkert husker, så advarte vi også mot å bruke Ben Foster. Dette kommenterer vi ikke ytterligere, annet enn at vi fra nå av kaller han «Eight-balls Ben»

Johnny og Hans. Fotograf: En eller annen på Linkedin.
Johnny og Hans skaper her Ballson, fetter til berømte Wilson fra Cast Away. Fotograf: En eller annen på Linkedin.

Forslag til runde 7:

Harvey Lewis Barnes (LEI), £5.9m – valgt av 0,3%

Harvey er sønn av den relativt ukjente Paul Lance Barnes som i 1994 ble kåret til Clubman of the Year i den enda mer ukjente klubben York City. Paul, som tross alt har 185 mål på 488 kamper, har i hele oppveksten til Harvey lært han ypperlige avslutteregenskaper. Det ryktes at Paul var innom bookmakeren og satset et helt pund på at sønnen skal score mot Newcastle. Vi hører på rykter og anbefaler unge lovende Harvey som kaptein på ukens lag.

Jeffrey Schlupp (CRY), £5.5m – valgt av 0,2%

Vi håper at Schlupp ikke har blitt schlapp og finner tilbake til fjorårsformen med 4 mål og 3 assist. Den tidligere Premier League-vinneren med Leicester har fyrt av hele 3 skudd i årets sesong, og alle har truffet mellom stengene. Med 100 % uttelling i å treffe målet gjenstår bare en ting; å overliste keeper. Vi tror den Bentley kjørende Schlupp også klarer å styre ballen forbi keeper i lørdagens kamp mot Norwich.

Hugo Hoelgebaum (MUN), £5.0m – valgt av 0,5%

Styr unna, for United sliter for tiden! Hvem i all verden er Hugo tenker du kanskje? Jo det er faktisk Andreas Hugo Hoelgebaum Pereira. Skråblikkekspertene er strenge her, for hadde den godeste Pereira brukt navnet Hugo Hoelgebaum, hadde vi absolutt anbefalt han i kampen mot Arsenal.

Forrige artikkelOversikt: Premier League-kamper i runde 7
Neste artikkelUEAFA Champions League-oversikt: Her vises 2. kamp i gruppespillet

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her