Landslagspausen er over og det er endelig tid for en ny runde med Fantasy League!

Litt bedre tips fra vår side forrige runde. Moutinho slo til med en forventet assist mens Buendia og Norwich fortsatte nedturen, så der fikk vi igjen kun for oppmøtet. «Stay away»-spilleren vår Prince Mark taklet ikke presset da han hørte at vi hadde valgt han. Allerede 20 minutter ut i kampen ga han opp, og ba om å bli byttet ut. Så for hans del ble det som vi skrev; prestasjonen på banen gjenspeiles i hårsveisen. Det blir for tynt.

Vi føler vi er i siget og prøver oss med nye smekkfulle tips for runde 13.

Gylfi Sigurdsson (EVE) £7.5m – valgt av 3.2%

Everton og Gylfen, som vi kaller ham, har skuffet så langt i årets sesong. Det har likevel vært tegn til bedring i de siste kampene og vi har tro på at oppturen fortsetter. Med sin islandske innstilling gir nok ikke Gylfen opp så lett.

Faren hans som var fisker så potensiale i sønnen, og leide tidlig et lite varelager der han trente sin sønn i barndomsårene. Det ble også tid til litt dart-trening og pappa Sigurdur er islandsk dartmester. Gylfen selv er et multitalent som er Swansea mester i dart, knallbra i håndball og en god golfspiller. Vi satser på at han smekker til mot Norwich med et mål eller to!

Jonathan Castro Otto (WOL) £5.4m – valgt av 1.0%

Mannen med kunstnernavnet Jonny må vi bare ha med. Som vår egen skråblikkekspert Johnny er han full av godt humør, men der stopper likhetene. Jonny er en hissig mann på banen med sine 56 gule kort på 243 kamper. Han har tatovert inn på underarmen “What we do in life echoes in eternity” fra favorittfilmen sin Gladiatoren, og han var en meget habil 100 og 400 meterløper i sin ungdom.

Fotball kan han også spille. I fjorårssesongen hadde han flere taklinger og traff bedre på crosspasningene enn selveste Andrew Robertson. Vi må nok likevel innrømme at eneste grunnen til at vi tar han med denne gangen er navnelikheten, men for vår del er det en meget god grunn.

Issa Diop (WHU) £4.5m – valgt av 3.8%

Vik unna! Diop er en stor i kjeften. Det mener vi bokstavelig talt, for mannen tror vi fint kunne spist en VM-ball. Han sies også å være West Hams høyeste spiller. Dessverre er ikke poengfangsten like stor som spilleren, og mannen har sabotert FPL-sesongen for hundretusener som lot seg lure av tre clean sheet-kamper og litt poengfangst i runde 4-6. Etter det har han sanket flere gule kort (4) enn poeng (3) i de syv rundene som er spilt.

Joda, Diop får mye skryt og det er ikke rent få United-supportere som har ytret ønske om at han bør stå på Solskjærs kjøpeliste (ok, vi fant en via Google-søk….). At han har fotball i blodet er det ikke tvil om, blant annet var bestefaren hans den første mannlige spilleren fra Senegal til å spille i League One i Frankrike på 70-tallet. Mannen har faktisk mulighet til å velge mellom tre ulike landslag – forutsatt at de vil ha han.

Vi derimot vil ikke ha han og vi anbefaler å selge unna. For West Ham er i dårlig slag og på motsatt halvdel venter Spurs med sin nye manager: Humørklumpen Mourinho. Vi tror Mourinho har parkert bussen utenfor stadion og sender inn et lag klar for å bøtte inn mål.

Forrige artikkelHvordan skal Ole Gunnar Solskjær snu trenden?
Neste artikkelOversikt: Premier League runde 13

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her