Det er tøffe tider for skråblikkekspertene. Vi har de siste rundene måtte svelge to kameler og en dromedar, samt fått på pukkelen.


Skråblikkekspertene

Tipsene ingen andre har – med trivia!

Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League.

Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.


Sist runde lovet vi at Sean Longstaff skulle prestere og det gjorde han for så vidt, han presterte å få et velfortjent rødt kort. Stay away-spilleren vår fikk som forventet ikke spille, og vi håper han har blitt edru etter den berømmelige pubrunden han hadde. Vi prøver på nytt med noen forhåpentligvis litt mer edruelige tips for runde 11.

Her er våre tips til runde 11:

Neal Maupay (BHA) £6.0m – valgt av 1,4%

Franskmannen med argentinsk mor og Zidane som sitt store idol var en suksess i Championship-klubben Brentford. Med 25 mål i fjorårssesongen ble han den første i Brentford som har scoret over 20 mål siden den helt ukjente Lloyd Owusu i 2002. Dette førte til et prisdryss for Neal da han mottok hele tre «ettertraktede» priser.

  • Pris for beste Londonangriper i Championship i konkurranse med spillere fra «storklubbene» Charlton, Millwall og Queens Park Rangers.
  • I tillegg mottok han de gjeve prisene Brentford Supporters’ Player of the Year og Brentford Players’ Player of the Year.

Dette er priser som Messi og Ronaldo aldri kommer til å motta! Det ser ikke ut til at disse gjeve prisene har gått til hodet på ham, for nå har han scoret i de tre siste hjemmekampene. Vi regner med at formen og scoringene fortsetter mot Norwich i lørdagens hjemmekamp. En sikker poengplukker denne runden. 

Willian Borges da Silva (CHE) £7.1m – valgt av 2,4%

Vingle- og driblefanten som i 2013 ble sterkt knyttet til Liverpool, men valgte å reise på medisinsk test til Spurs før han endelig fant ut at han ønsket seg til Chelsea. Uforståelig etter vår mening at han ikke valgte Manchester City, der Silva «familien» allerede hadde etablert seg. Den trommeelskende Willian vokste opp med den sterkt umusikalske David Luiz. Willan har evnet å ta de musikalske talentene med seg inn i fotballen og lar bena gå som trommestikker på banen.

I lørdagen kamp mot Watford har vi en stor tro på at han bidrar til rytme i spillet, og blir en toneangivende faktor på et samstemt Chelsea lag.

Maya Yoshida (Sou) £4.4m – valgt av 0,3%

Stay Away! Egentlig er det synd at vi anbefaler å styre unna Maya for han er virkelig en kjernekar. Inspirert av faren stiller han opp for veldige formål, besøker syke barn og gir vekk en prosent av lønnen sin til The Saints Foundation. Med bare 10 gule kort på 153 kamper er han en snill forsvarspiller.

Vi er redd for at han også blir litt for snill mot Manchester City og FPL poengene uteblir.

Les også: Oversikt over runde 11-kampene

Forrige artikkelPå sidelinjen med Johnny og Hans: Kamelspisernes tips til runde 10
Neste artikkelOversikt: Premier League-kamper i runde 11

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her