More

  Skråblikkens tanker om spillere til Fantasy Premier League runde 3

  Hva skal jeg si? Det ble også gode poeng på mine anbefalinger i runde 2. Begynner snart å tro at jeg har greie på Fantasy-tips, for forrige runde gikk som dette:


  • Luringen vår Champagne Mbeumo dro i land hele 16 poeng.
  • Mohamed Ghaly en grei 5-poenger.
  • Max Kjærlighet som vi advarte mot fikk bare 1-poeng.

  Jeg satser på at jeg denne runden kommer ned på jorden igjen med noen dårlige tips og få FPL-poeng. Du får lese om du er enig:


  Marcus Rashford (MUN) £9.0 – valgt av 45,7 %

  Ingen stor åpning av hverken Rashford eller MUN men denne runden løsner det, og han blir bankeren vår.

  Andre har skrevet side opp og side ned om Marcus. Vi nøyer oss med å fortelle at en som har spilt for Fletcher Moss Rangers F.C. er god som gull. Den klubben har også fostret fotballspillere som Wes Brown, Jesse Lingard og Danny Welbeck. De eneste to jeg savner som og burde ha en connection til den klubben er Darren Fletcher og den amerikanske popsangeren Fletcher. Sistnevnte har vel kanskje nok med å telle sine vel 300 millioner avspillinger på Spotify antar jeg.

  Nå forventer jeg ikke like mange poeng på Marcus, men hvorfor ikke 15 poeng på han denne runden?


  Leon Patrick Bailey (AVL) £5.5 – valgt av 1 %

  Denne karen tenkte jeg egentlig å bruke som rundens luring. Det gjør jeg ikke for det er usikkert om han spiller.

  Grunner er at Leon etterforskes av West Midlands-politiet etter at en supporter anklaget ham for overgrep etter søndagens seier mot Everton. Hendelsen skal ha skjedd i bedriftsboksene på Villa Park, da en fan ba Bailey om å posere på et bilde med sønnen, som var på kampen for å feire sin femårsdag.  Men Bailey nektet, og Villa-fansen anklager ham nå for å ha dyttet ham (faren altså) i bakken. Den angivelige hendelsen skal ha blitt fanget opp på overvåkningskameraene, og sett av en rekke vitner.

  Kanskje ikke verdens største forbrytelse, men jeg anbefaler han å stå over kampen og invitere alle Villas femårige supportere til et gedigent bursdagsselskap på søndag. Jeg får bare håpe at han ikke serverer Baileys i det selskapet!


  Yoane Wissa (BRE) £6.1 – valgt av 10,5 %

  Da får heller Yoane bli min luring. Absolutt en kar å holde øye med! Han har blomstret opp etter at gambler-Toney ble utestengt til over nyttår. Jeg tror ikke dette tipset er gambling, og skulle det slå feil så blir det kanskje en utestengelse på meg også?

  Yoane begynte karrieren som keeper, men grep etter hvert muligheten til å flytte seg lenger opp på banen. Noe som kan sies å være en suksess. Det samme kan ikke sies om kvinnen som angrep han med syre for å prøve å kidnappe barnet hans. Heldigvis gikk alt bra til slutt, selv om vår mann måtte gjennom en øyeoperasjon.

  Jeg gjør som gambler-Toney denne runden, og gambler på at Yoane putter noen mål mot Crystal Palace.

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter