Forrige uke satset vi friskt og tok noen sjanser og akkurat det gikk ikke så bra…. Vi endte opp med måtte svelge to kameler og en dromedar. Lyspunktet var Holebassen som bare fikk ett poeng. Vi håper inderlig det går bedre denne runden, hvis ikke får vi vel på pukkelen også!


Skråblikkekspertene

Tipsene ingen andre har – med trivia!

Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League.

Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.


Her er våre tips til runde 10:

Sean Longstaff (New) £5.0m – valgt av 0,4%

Denne spilleren mente Newcastle var verdt 5o millioner pund da Manchester United ønsket ham før sesongen. Da må han snart begynne å prestere. Med en bror som også spiller i Newcastle (2 A-kamper), en far som spilte over 100 kamper for det relativt dårlige ishockey-landslaget til Storbritannia, og en fetter som fikk hele en treningskamp for England, er det noen gener her som gjør at vi er forsiktig optimister.

Med 14 mål på 76 kamper skulle det tilsi at sesongens første Premier League-mål kommer mot Wolves.

Nicolas Pépé (ARS) £9.3m – valgt av 3,4%

Storsigneringen til Arsenal begynte sin karrière i Poitiers FC. En klubb som tydeligvis har store problemer med å finne et navn på laget sitt. Fem ganger har klubben skiftet navn og heter enn så lenge Stade Poitevin FC. Pépé derimot har hatt samme navn hele sitt liv, og lever i den tro at han en dag skal bli like god som Pelè.

Med så store ambisjoner kan vi ikke annet enn å forvente at han nå slår til med assist og scoring mot Crystal Palace.

Oliver McBurnie (SHU) £5.9m – valgt av 0,1%

Stay away. Oliver Twist, McDonalds, McOliver, Twist and shout… Kaos!!! Hva hadde mannen i tankene forrige helg? . Ifølge ryktene tok han seg en del halvlitere, burnet av gårde i bilen sin og ble stoppet av onkel. Vi har et råd til McBurnie; Det er bedre å «burne» på fotballbanen enn på veien hjem fra puben. 200-millionersmannen som klipper av foten på fotballstrømpen må nok fokusere på praktiske tursko heretter, mer enn forfengeligheten han har hatt oppi skoene.

Skal vi få tilbake troen på Oliver, må han nok bli mer opptatt av å pusse på skoene, enn å bli «pussa» på puben.

Forrige artikkelFør kampen: Klarer Arsenal holde følge i toppen?
Neste artikkelPå sidelinjen med Johnny og Hans: Tips til FPL-runde 11

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her