Inn mot dagens kamp er Arsenal ubeseiret i sine 8 siste kamper og laget henger enn så lenge med i toppen. I niende serierunde møter de et hjemmesvakt Sheffield United.


  • Sheffield Uniteds fem siste kamper: UTVTU
  • Arsenals fem siste kamper: UUVUV

Arlind Devolli.

Arlind Devolli

Journalist

Arlind er vår dedikerte Chelsea-ekspert.

Kan Arsenal holde følge med topp fire lagene?

Med en ny lagoppstilling hver uke av manager Emery, er det vanskelig å spå hvordan Arsenal vil angripe denne kampen. I år kjennetegnes Arsenal – som i tidligere år – hvor det er gode prestasjoner, men også til tider tamme forestillinger som gjør det vanskelig å vite hvor god laget egentlig er.

Sheffield United har til tider imponert i sine kamper i år med en klar plan på hva de skal gjøre. Tabellplasseringen så langt reflekterer ikke helt hva de har prestert, og det vil være sannsynlig at de kommer høyere på tabellen etter et par knepne tap denne sesongen.

Det ser ut som at Lacazette er tilbake for Arsenal til kveldens kamp , etter å ha vært på sidelinjen med skade i ankelen. Arsenal har nå en ekstra spiss kompentanse som Sheffield må hanskes med.

Verdt å vite:

  • Scorer Aubameyang vil ha være den spilleren som fortest har klart å passere 50 scoringer for «the Gunners»
  • Lagene møter hverandre for første gang siden 2008
  • Sist gang Arsenal tok poeng på Bramall Lane var i 1994.

Spillere å følge med på:

Pierre Emerick Aubameyang: Arsenals soleklart beste spiller i år. Målløs forrige kamp vil gjøre han enda mer sulten idag for å få målpoeng.

John Lundstrøm: Sheffields drivkraft offensivt. Skal Sheffield ha noen mulighet til å hamle opp mot London laget er det viktig at engelskmannen klarer å balansere midtbane

Forrige artikkelÅrets Tottenham-sesong blir Amazon-serie
Neste artikkelPå sidelinjen med Johnny og Hans: Kamelspisernes tips til runde 10

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her