Vi føler vi er i siget nå med en nesten innertier på Ings som fikk 9 poeng, og igjen treff på stay away-spillerne (Burn og Sokratis) med henholdsvis ett og null poeng. Vi bommet riktignok på de øvrige tre men vi kan ikke treffe på alt (noe vi veldig sjelden gjør).

Tips til runde 16

Vi kjører på med nye forfriskende tips:

Gerard Deulofeu Lázaro (WAT) £6.1m – valgt av 2, %

Han må ikke forveksles med den franske skuespilleren Gérard Depardieu som i sine tidlige år var en habil keeper på Chateauroux. Nei vår Gerard er spansk, spiller ving på Watford og har kallenavnet «Leverandøren». I sin barndom likte han å spille fotball hjemme i stuen, noe som førte til mange knuste vaser og vinduer. Til slutt gikk moren lei og sendte han på fotballakademiet til Penya Bons Aires. Deretter gikk turen videre til Barcelona som utviklet han til en tekniker av rang. Watford får snart på plass sin tredje manager denne sesongen og da tror vi det løsner for Gerard. Med 10 mål og 5 assist forrige sesong vet vi at han kan. Vi tror derfor han knaller til med to scoringer mot Crystal Palace på lørdag.

Mesut Øzil (Ars) £7.2m – valgt av 0,9%

Hvor har du vært denne sesongen? Med kun 70 minutters spilletid på de 10 første kampene kan en lure på hva som har skjedd. Han selv forklarer det med et ransforsøk mot han, hans kone og lagkamerat Kolasinac. Konen ble veldig redd etter episoden, noe som førte til at Mesut prioriterte henne fremfor trening i en periode. I tillegg har han ifølge seg selv vært syk en god stund.

Med ny manager, konen på bedringens vei og han selv helt frisk, forventer vi at Mesut finner tilbake til godtaktene. På sine 585 kamper totalt har han hele 104 mål og 214 assists. Vi tror West Ham må passe seg for en Mesut på hugget i mandagens kamp.

Christian Dannemann Eriksen £8.6m – valgt av 2,9%

Stay away! Dansken med det passende mellomnavnet Dannemann er utvilsomt en god fotballspiller. Om noen få måneder feirer han 10 årsjubileum på det danske langslaget, og han har spilt over 200 kamper for Tottenham med over 50 scoringer. Selv føler han at han er inne i en dårlig periode og at han mangler skarphet for tiden. Det har gitt utslag i hans labre målproduksjon: 27-åringen kan kun skilte med en nettkjenning og en målgivende pasning på 861 spilleminutter i Premier League.

Personlig mener vi at han rett og slett ser litt interesseløs ut. Det kan ha sammenheng med lite spilletid og at han ikke fikk bytte klubb i sommer. Vi har ikke tro på noe fremgang, og det er stor sjanse for at han ikke får spille lørdagens kamp mot Burnley. Stay away!

Forrige artikkelRundens lag GW14: Debutant på ukens lag
Neste artikkelPå sidelinjen med Johnny og Hans: Tomkins er mannen å satse på i runde 17

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her