Med 6 poeng på Enda en Stevens er vi godt fornøyd med forrige runde selv om
Romeu hadde tatt på seg silkehanskene og unngikk rødt kort.


Skråblikkekspertene

Tipsene ingen andre har – med trivia!

Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League.

Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.


Denne runden tar vi litt sjanser da to av våre valgte spillere har vært ute på landslagsoppdrag. Optimister som vi er satser vi på at de spiller i helgen.

Her er våre tips til runde 9:

Aaron Anthony Connolly (BHA), £4.5m – valgt av 1,2%

Dette er mannen som senket Spurs i forrige runde, så kanskje ikke et så dristig valg. 19-åringen begynte sin karriere i Mervue United. Stedet som er berømt for Mervue Laboratories, en leverandør av ernæringsprodukter til hester, hunder og kameler. For alle dere som er kjent med kamelritt så ryktes det at den legendariske kamelen Meyas brukte produkter fra Mervue. Uansett så er produktene av høy internasjonal kvalitet.

Det tror vi også Aaron kommer til å bli, selv om han med sine 182 cm ikke når full kamelhøyde. Får Aaron spille lørdagens bortekamp mot Aston Villa garanterer vi en scoring, hvis ikke får vi svelge en kamel eller to…

Dennis Praet (LEI), £5.3m – valgt av 0,1%

Sampdoria-stjernen som var ønsket av både Arsenal og Juventus tok et uvanlig valg når han gikk til Leicester. Vi tror han er mer heldig med dette valget enn når han reklamerte for klesmerket DYJCode.

Det Dennis ikke hadde fått med seg var at klærne hadde en vaskeanvisning der det stod «Skittent tøy holder kvinner opptatt». Vi kan legge til at populariteten hans sank ganske mye i Belgia, men selskapet beklaget og Dennis reklamerer enda for merket.

Vi satser på at Dennis plukker mange poeng på lørdag, går hjem etter kampen og vasker draktene til resten av Leicester laget.

Iosif Kholevas (WAT) £4.7m – valgt av 1,2%

Stay away! Den tysk/greske spilleren som utenfor Hellas bruker navnet José Holebas eller bare Holebassen som vi skråblikkeksperter kaller han. I fjor hadde han en god sesong med 3 mål og 7 assist, hittil i år en elendig sesong med fattige 6 poeng på 7 kamper.

Watford som har byttet manager 5 ganger siden 2016 sliter for tiden selv om det var bedring i siste kamp. Motstander Spurs sliter også men vi tror de finner tilbake til gamle takter i denne kampen, og da blir det tøft for Holebassen.

Lykke til!

Forrige artikkelStatus før niende serierunde
Neste artikkelÅrets Tottenham-sesong blir Amazon-serie

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her