Vi er fremdeles på hugget når det gjelder «stay away»-spillerne våre, og på 12 forslag er det kun en spiller som har fått 2 fantasy-poeng! Øvrige har fått ett eller null poeng.

Når det gjelder poengsankerne… Vel, vi har litt å gå på enda, selv om 5 av forslagene har fått fire poeng eller mer. Vi gir ikke opp og smeller til med noen uvanlige «slåsskjemper» denne gangen, og håper de oppfører seg pent slik at de får nissen på besøk i år.


James Oliver Charles Tomkins (CRY) £5.0m – valgt av 0,2 %

Crystal Palace har holdt nullen tre kamper på rad mye takket være Charles. Han er inne i sin 11 sesong på rad i Premier League, og nå når skadene har sluppet taket er han fremdeles en stopperkjempe å regne med. Oliver har representert England i alle aldersklasser opp til U21 før det var stopp, hvis vi ser bort fra hans deltakelse under London OL for England.

Skråblikkekspertene synes han ser så snill og grei ut, og det er han for så vidt også. Kun et rødt kort på sine 11 sesonger i PL underbygger dette, men skinnet kan bedra. Når alkoholen går inn går vettet ut er det vel noen som påstår, og akkurat det skjedde med han for noen år siden. Det er vel ikke overraskende at fotballspillere tar seg en tur på by’n fra tid til annen. Det gjorde også James da han gikk på nattklubben Sugar Hut (bare navnet tilsier at en bør holde seg langt vekke).

Her tok han nok en enhet eller to for mye, og gikk til angrep på en politimann som skulle arrestere han for ordensforstyrrelse. Det gikk som det måtte gå; hverken gult eller rødt kort men et opphold i kasjotten. Tomkins slapp ut mot kausjon og for å unngå videre fengsling innrømmet han alt, og slapp unna med en bot. Vi satser på at han holder buret rent mot Brighton og får en sekser i mandagens kamp.


Jonjo Shelvey (NEW) £5.0 – valgt av 1,0 %

Tøffingen som vi egentlig trodde het Jojo til fornavn er i god form med scoringer i sine tre siste kamper. Med 5 røde og 43 gule kort i karrieren er han vond å spille mot. Jonjo legger ikke noe imellom i duellene. Dette kan nok tilskrives hans tøffe barndom. Han vokste opp i en kommunal leilighet i London med mye kriminalitet i nærområdet.

Broren hans var en bedre fotballspiller i følge Jonjo men han ødela sin karrière med drikking og festing. Shelvey selv falt ned en trapp som baby, en av flere barndomstraumer som han mener har forårsaket hårtapssykdommen alopecia. Er det noen som kommenterer dette negativt svarer han enkelt og greit: Hvis du ikke liker det så ikke snakk til meg.

Vi har tro på Shelvey og gjør regning med at han skaller inn et mål i bortekampen mot Burnley.


Benjamin Matthew Godfrey (NOR) £4,4 – valgt av 0,2 %

Stay away! Norwich skal få kjørt seg mot Vardy & co på lørdag. Laget har sluppet inn mål i 15 av årets 17 kamper og vi regner med noen baklengs mot Leicester også. I motsetning til våre to andre valg denne uken er Benjamin en snill og grei kar. Han er en av de raskeste midtstopperne i Premier League og som 13-åring ledet han York & District til sitt første trofe i English Schools’ FA Inter-Association Trophy.

21-åringen er et ettertraktet og stort talent som har U20 og U21 landskamper for England. Vi tror ikke han blir lenge i Norwich, men enn så lenge kan han bare gjøre sitt beste for å begrense tapet mot Leicester.

Om skråblikkekspertene

For de som ønsker uvanlige tips

Vi vet ikke hvor de har sine kilder (og vil helst ikke vite det), skråblikkekspertene har i oppgave å finne noen høyst uvanlige tips til Fantasy Premier League. Regelen er enkel: De utvalgte er eid av ytterst få.

Forrige artikkelPå sidelinjen med Johnny og Hans: Skråblikkekspertenes uvanlige tips til runde 16!
Neste artikkelPå sidelinjen med Hans og Johnny: Julespesial! Tips til runde 18 og 19!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her