Det er navnerekord i denne rundens «På sidelinjen», som har funnet frem til sine uvanlige tips.

God poengfangst forrige runde

Vi er godt fornøyd med våre sydlandske tips forrige runde. Federico fikk en god 9-poenger og «stay awayen» Onkel kun ett poeng. Enrique knallet til med et skudd i tverrliggeren og ned på strek. Uvanlig av ham og ikke putte den, men vi får skylde på at han har sittet på benken litt for lenge i inneværende sesong.

Denne runden smeller vi til med en Spurs-nykommer og en som har vært der lenger enn folk tror.


Skråblikkekspertene

Tipsene ingen andre har – med trivia!

Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League.

Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

Våre tips til runde 26:


Steven Charles Bergwijn (TOT) £7.5m – valgt av 1,0%

Suksess fra første kamp for Steven (eller «Dribble King» som han kalles), og vi regner med at langt flere kommer til å ha han på FPL laget sitt etter hvert. Den lynraske Hollenderen med en fortid i både Ajax og PSV startet sin karrière i ASC Waterwijk.

Det er en klubb godt nede i det nederlandske seriesystemet. Da han som 10-åring ved en tilfeldighet møtte på Messi, ble han så inspirert at valget var enkelt. Det var fotballspiller han skulle bli og ASC Waterwijk var en for liten klubb.

Etter hvert ble det ungdoms-akademiet til Ajax, men etter en langvarig konflikt med klubbens ungdomstreneren valgte han overgang til PSV, der ble han i 6 sesonger.

Med 23 mål på 41 kamper for U-landslagene til Nederland har han vist at han vet hvor målet står. Nå er det imidlertid Spurs for alle pengene, og Aston Villa skal få slite med å stoppe han 16. februar.


Japhet M’Bouba M’Bwiwa Abu Fuongo Manzambi Tanganga (TOT) £4.0m – valgt av 1,9%

Hva skal man si? For skråblikkekspertene er dette ny FPL-navnerekord. Egentlig ble vi litt usikker på om det var navn på syv ulike spillere, men nei dette er nok det kongolesiske navnet til gutten som kaller seg Japhet Tanganga.

Han er et produkt av ungdoms-satsingen til Spurs og kom til klubben allerede som 10-åring. Nå er han 20 og fikk sin Premier LEague-debut i januar. Mourinho har stor tro på Japhet, og vi regner med mer og mer spilletid for han.

Når det gjelder kampen mot Aston Villa er vi sikre på at Japhet bidrar til å holde nullen. Vi er dog mer skeptisk til om han scorer mål, og gjør han det vil nok kampen være over før de er ferdig med å annonsere navnet hans.


Steve Anthony Cook (BOU) £5.0m – valgt av 0,2%

Stay Away! Har vi først tatt med en Cook som «Stay Away» (Lewis Cook) så får vi også ta med navnebroren. Begge spiller for tiden på Bournemouth. Et lag som riktignok er på oppadgående form, men vi tror de ryker på en smell mot Sheffield United.

Steve er født i Hastings. Byen med den største strandbaserte fiskeflåten i Storbritannia. Han begynte sin karrière i Brighton men ble raskt lånt ut til klubben Havant & Waterlooville. Ikke den mest kjente klubben, men den har hatt kjente managere (for de eldre).

Eksempler på det er Ian Bird, kaptein og toppscorer for Leeds United på 80-tallet, Spurs-spiller Dave Leworthy, Aston Villa-spiller Stuart Ritchie og ikke minst Manchester City-spiller Lee Bradbury.

Vi tror verken «kjente» managere eller store fiskeflåter hjelper Steve, så vi regner med at Sheffield United knaller noen baller i noten i søndagens kamp.

Flere nyheter:

Forrige artikkelPå sidelinjen med Hans og Johnny: Nå gjelder det å satse på eksotiske navn!
Neste artikkelKan Arteta føre Arsenal til Champions League-plass?

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her