Tottenhams 2019/20-sesong blir serie på Amazon Prime Video. Forventet premiere er i løpet av 2020.

All or Nothing: Tottenham Hotspur blir dermed det nyeste innslaget i dokumentarserien på Amazon Prime Video. Tidligere har Manchester City blitt fulgt gjennom en hel sesong i All or Nothing: Manchester City.

Dette kan gi økt innsikt i de påståtte konfliktene og den manglende harmonien i laget denne sesong, hvor laget er blant de store skuffelsene.

Amazon Prime Video er tilgjengelig i over 200 land, inkludert Norge. I motsetning til rivalen Netflix har Amazon ikke holdt seg unna sportsrettigheter, og har blant annet kjøpt rettighetene til å vise et dusin kamper for årets Premier League i England. Strømmetjenesten ønsker med kjøpet å teste ut farvannet.

Forrige artikkelPå sidelinjen med Johnny og Hans: Tips til FPL runde 9
Neste artikkelFør kampen: Klarer Arsenal holde følge i toppen?

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her