Kamplørdagen oppsummert: Pukki-magi og VAR-drama!

Vi oppsummerer lørdagens kamper i Premier League runde 2.

Norwich er så langt den offensive overraskelsen i Premier League, mens Manchester City opplevde Déjà vu i toppkampen mot Tottenham.


Lørdagens runde 2-kamper oppsummert:

  • Liverpool kan ha et keeper-dilemma i skadefraværet til Alisson, for Adrián var alt annet enn trygg med ballen i bena i dagens oppgjør. Et tidvis puslete Liverpool ledet 2-0 borte mot Southampton, mye takket være en nådeløs Mané som scoret på overtid i første omgang. Når Roberto Firmino økte til 2-0 i det 71. minutt virket alt avgjort. Men en gigantisk blemme syv minutt før slutt fra Adrián, som klarerte ballen rett i tidligere Liverpool-spiller Danny Ings, skapte litt spenning i oppgjøret. Det ble med skrekken for Klopps menn som tok tre oppskriftsmessige poeng på en relativt dårlig dag.
  • Arsenal har også fått en god start med tre nye poeng og nok en jevn seier, i hvert fall resultatmessig. Arsenal var det beste laget hjemme mot Burnley og vant 2-1 etter to imponerende scoringer fra goalgetterne Aubameyang og Lacazette. Barnes scoret sin tredje for sesongen for Burnley. | Les også: Før kampen.
  • Det ble poengdeling mellom Brighton og West Ham. Etter en times spill scorer Chicharito for bortelaget, noe ufortjent. Hjemmelaget svarte umiddelbart med Trossard. | Les også: Før kampen.
  • Manchester City kjørte på i et forrykende tempo gjennom 90-minutter og seks tilleggsminutter mot Tottenham. Det ville seg likevel ikke, for Spurs VAR i ranshumør. Laget fikk nok en gang hjelp av videodømming, for dommeren ikke fikk med seg en hands i feltet da Jesus satt ballen i nettmaskene på overtid. Før det hadde Manchester City to scoringer på ti avslutninger på mål. Tottenham behøvde bare to avslutninger på mål for å klare det samme. Sterling og Agüero scoret for hjemmelaget, mens Lamela og Moura banket inn hver sin utligning for bortelaget. | Les også: Før kampen.
  • Joshua King noterte seg for årets første scoring, i Bournemouths 2-1 seier borte mot Aston Villa. Det nyopprykkede hjemmelaget har med det fått en verst tenkelig start og står med 0 poeng, på tross av en rekke nysigneringer. Harry Wilson scoret mål nummer to for Bournemouth, mens Douglas Louiz nettet for Aston Villa.
  • Everton holdt nullen for andre kamp på rad og tok med seg tre nye poeng i oppgjøret mot Watford. Bernard scoret etter målgivende fra assist-kongen Lucas Digne. Med et tilsynelatende enkelt kampprogram fremover for Everton lover dette godt, mens Watford må innfinne seg med jumboplassen etter to serierunder.
  • Magiske Pukki gikk rett til topps på toppscorerlisten etter tre nettkjenninger i Norwich’ hjemmekamp mot Newcastle. 3-1 seieren var en god oppfølging etter den offensive – men smått naive – kampen mot Liverpool i serieåpningen. Shelvey scoret for gjestene.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her