Et motivert West Ham vil vise at de kan bedre enn dette

Før kampen: Brighton & Hove Albion vs West Ham United

Brighton vs West Ham
Brighton vs West Ham

West Ham må vinne for å unngå skrekkåpning på sesongen. På motsatt halvdel venter Brighton, som vant sin første kamp 3-0 borte mot Watford.

Tøff start for West Ham

West Ham fikk det tøft mot Manchester City i første kamp og tapte hele 5-0. I runde to må laget slå tilbake for å ikke tape terreng alt i starten av sesongen.

Det å gå på et 5-0 tap er hardt, spesielt når det er i første runde. Det at det var Manchester City gjør det kanskje litt lettere, da City er det laget som de fleste tipper skal vinne serien, men det er likevel litt kritisk at tapet ble så stort.


Vi er i starten av sesongen. Vi har spilt en kamp og tenker ikke negativt – manuel Pellegrini


Kan komme raskt tilbake

Hadde et 5-0 tap komme etter en periode med dårlige resultat, ville det kanskje være vanskeligere å reise seg igjen. Fordelen er at dette var kun første kamp og at de nå vil være motivert for å vise at de kan bedre enn det og slå litt tilbake for å få en god start på sesongen.

Brighton på sin side kommer med økt selvtillit inn i kampen etter den imponerende seieren borte mot Watford. De må være flinke til å ta med seg dette på en god måte, slik at de kan bygge videre på det de lykkes med.

Dette blir utvilsomt en tøff kamp. De fem siste kampene mellom disse lagene har Brighton vunnet tre, vært en uavgjort og en seier til West Ham.


Tidligere oppgjør

Brighton-seire

3

Uavgjort

1

West Ham-seire

1

Verdt å vite

  • Kampen er ikke satt opp som direktesending, men vil vises i opptak på TV 2 Sport Premium kl. 21.30. | Oversikt over direktesendte kamper.
  • Sebastian Haller og Felipe Anderson er usikre kort for West Ham inn mot kampen, ifølge manager Manuel Pellegrini, grunnet trøkk de fikk i kampen mot Manchester City. Jack Wilshere er tilbake for fullt.
  • Kampens dommer er Anthony Taylor.
  • Terminliste Brighton | Terminliste West Ham

2019lør17aug16:0018:00Brighton - West HamPremier League 2019/2016:00 - 18:00

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her