More

  Skråblikkekspertene fortsetter festen med FPL-tips til runde 15

  Vi lovet Partey forrige runde, og Partey ble det! 9 poeng på han den runden. Dårligere gikk det med den franske årgangsvinen Perraud og Domino-Dominic, men vi kan ikke treffe på alt. Da hadde vi nok blitt litt for kjepphøye.

  Heldigvis har redaktøren tatt grep for å holde oss nede på jorden, for han unnlot (*kremt* glemte *kremt*) like godt å gjøre byttene på vårt skråblikk-lag forrige runde, slik at vi gikk glipp av poengfangsten.

  Nå i runde 15 går vi for noen dårlige og ikke minst billige valg, slik at vi holder bena godt plantet på jorden. Det er derfor med stor glede vi denne runden anbefaler Bøtemannen, Gordo og Rodri.

  Våre tips til Fantasy Premier League runde 15

  Sven Adriaan Botman (NEW) £4.4 – valgt av 2,5 %

  Bøtemannen som vi kaller han på norsk er 1,93 høy, 22 år gammel og hollender. Vi sier hollender siden han er født nord i Nederland (er visst korrekt betegnelse det, uten at vi bryr oss i det hele tatt).

  Han er født i Badhoevedorp en liten by i kommunen Haarlemmermeer. Disse nederlandske navnene er ikke enkle, og når vi får vite at ordføreren heter Marianne Schuurmans-Wijdeven da gir vi opp å skrive mer om dette.

  Vår mann, Bøtemannen begynte som niåring i klubben Rooms-Katholieke Sport Vereniging Pancratius. Vi gir opp igjen, for dette blir visst bare verre og verre.

  Eller kanskje ikke for han har og spilt for en klubb med det overkommelige navnet Jong Ajax. Det forstår selv vi må være ungdomslaget til Ajax, og de vet vi er flink til å utvikle spillerne sine. Der fikk vi troen igjen på Bøtemannen!

  Dette er tross alt mannen som Manchester United prøvde å snappe foran nesen på AC Milan. Begge endte tydeligvis opp med en lang nese siden han havnet i Newcastle. Mulig lønn var inne i bildet siden han valgte den klubben.

  Vi har full tillit til at søndagens mostander Southampton er redd for å få bøter hvis de skårer. Derfor en god sekspoenger på Sven denne gangen.

  Anthony Michael Gordon (EVE) £5.4 – valgt av 2,2 %

  Gordo som han kalles har spilt i Everton siden han var 11 år. Vi ser da bort fra et kort låneopphold hos Preston i 2021.

  Unggutten på 21 år har totalt i karrieren 31 mål og 18 assists på 142 kamper. Forbildet hans var ikke overraskende nok Everton legenden Leighton Baines. Han var en så stor helt for Gordo at Gordo som ung gutt kunne stå timevis utenfor parkeringsanlegget til Everton, i håp om å treffe på sin store helt. Ventingen lønnet seg, og gleden var stor da han endelig fikk tatt et bilde med Leighton. Lite visste begge to om at de syv år senere skulle spille sammen.

  I begynnelsen av tenårene oppdaget flere hvor talentfull han var. Mye skryt og lite disiplin førte til at han i en periode ble litt høy på seg selv. Dette gikk ut over lagkameratene, for gjorde de en liten feil fikk de så ørene flagret. Noe som igjen førte til mye krangling mellom han og resten av laget. Heldigvis tok treneren tak i dette, og ga Gordo noen klare meldinger som tydeligvis førte til en bedre oppførsel.

  Vi satser på at han oppfører seg i lørdagens hjemmekamp mot Leicester, for da blir det en åtte-poenger på han denne runden!

  Rodrigo Hernández Cascante (MCI) £5.7 – valgt av 1,6 %

  Han tar vi kun med på magefølelsen siden vi nettopp har spist middag. Han er en av de billigste Manchester City-spillerne, og nok med god grunn. Mye spilletid blir det, men ikke alltid så mange poeng.

  Hva kan vi så skrive om Rodri? Jo han begynte karrieren i spanske Rayo Majadahonda. Ikke hørt om den klubben kanskje? Da kan vi fortelle at klubben faktisk har spilt i Primera División. Ved nærmere undersøkelser oppdaget vi at det er Primera División RFEF de har spilt i. Dette er spansk tredje nivå, og da ble jo ikke dette så interessant lenger.

  Litt interessant er klubben likevel for vi kan tilføye at Rodri ikke er den eneste toppspilleren som har spilt for Rayo Majadahonda. Vi kan ramse opp spillere som Bayern Münchens midtstopper Lucas Hernandez, AC Milan-spiller Theo Hernandez, Atlético Madrid-spiller Marcos Llorente og ikke minst Napoli-spiller Giovanni Simeone. Landslagspillere alle sammen.

  Vi har en god magefølelse for Rodri, og regner med at sesongens første mål kommer i hjemmekampen mot Fulham. En ni-poenger på han denne runden!

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter

  X
  X