More

  Skråblikkens tanker om spillere til FPL runde 5

  Dette begynner å bli skummelt! Forrige runde lovet jeg dere tre mål av Erling, og at bjørnen Bernd kom til å slippe inn fem mål. Akkurat det skjedde, så jeg begynner å lure på om jeg er synsk. Eller egentlig ikke for synet mitt begynner jo å bli dårligere har jeg merket. Uansett godt at luringen Antonio lurte meg, og fikk bare to poeng.

  Denne runden har jeg ikke noe klart syn, men noen klare tips på tre spillere jeg har tro på. En skandaleforfulgt kar som har funnet seg godt til rette i ny klubb. En luring av en driblesterk franskmann som på hederlig vis takket nei til gode penger fra Saudi Arabia, og til slutt en billig og formsterk spiller jeg mener de fleste bør ha med på laget sitt.


  James Daniel Maddison (TOT) £7.8 – valgt av 26,8 %

  Det virker som James har funnet seg godt til rette i Spurs. Laget ser faktisk bedre ut nå når Kane har forsvunnet til Bayern München. Spillerne slipper seg mer løs, så dette blir kanskje en av de bedre Spurs-sesongene?

  Den eneste bekymringen min er at skandalemakeren James nå har flyttet til storbyen London. Klarer han å holde seg unna:

  1. Betting

  2. Slåssing

  3. Ulovlige fester og annen festivitas

  Gjør han det, spår jeg ni FPL-poeng på han i hjemmekampen mot Sheffield United. Vår bankers denne runden.


  Moussa Diaby (AVL) £6.6 – valgt av 9,5 %

  Vår luring står det respekt av, og jeg tar han derfor med denne runden selv om motstander Crystal Palace ikke har for vane å slippe inn mange mål.

  24 år gammel klarer han å si nei til gode penger fra Saudi Arabia, og velger heller Villa som sin nye klubb. Det har jeg stor sans for. Jeg har også stor sans for hans 31 mål på 125 kamper for Bayer Leverkusen.

  Den lynraske og driblesterke franskmannen var faktisk den raskeste spilleren i fjorårets Bundesligasesongen med en toppfart på hele 36,2 km/h. Meget bra da vi alle vet at Usain Bolt hadde en gjennomsnittsfart på 37,6 km/h da han satte sin verdensrekord på 100 meter, med en tid på 9,58 sekunder.

  Jeg satser på at Moussa kommer til å gjøre Palace-forsvaret svimmel til helgen, og da blir det syv FPL-poeng på han!


  Taiwo Micheal Awoniyi (NFO) £6.6 – valgt av 4,7 %

  Lite visste jeg at Taiwo 13 år gammel ble oppdaget av den tidligere Brann og Wolves-spilleren Seyi Olofinjana. Etter det var han Liverpool eiendom fra han var 15-24 år. Riktignok fikk han ingen kamper for den klubben, men det ble hele syv utlån til andre klubber.

  I Union Berlin f. eks. skåret han 20 mål på 52 kamper. Noe som i forrige sesong førte til interesse fra skogvokterne, som gjorde han til sitt dyreste kjøp.

  26-årige Taiwo beskrives som en ‘Advanced Target Man’. Jeg konkluderer her med at det høres meget bra ut, og forkorter dette til ATM. Da havner jeg plutselig over i minibanker (automatic teller machines), og ser for meg at det blir mange poeng å telle opp når Taiwo har skåret to mål mot Burnley. 13 FPL-poeng på han denne runden.

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter