More

  Skråblikkekspertens tips til FPL-runde 26

  I en spennende runde anbefaler vi denne gangen en Pervis, en Dong og en som er god på sexskandaler. Ikke overraskende at det er fotballspillere vi snakker om.

  Du får lese videre for å se om du kan bruke noen av dem på laget ditt!

  Her er våre tips til Fantasy Premier League runde 26:


  Pervis Josué Estupiñán Tenorio (BHA) £4.7M – valgt av 4,5 %

  Pervis tja. For en gangs skyld velger vi ikke å kommentere navnet. Han kan forresten være en luring i tiden fremover, da Brighton har noen dobbeltrunder.

  Født i kystbyen Esmeraldas i Equador, som ikke må forveksles med kommunen Esmeralda i Brasil eller jentenavnet Esmeralda. Jentenavnet var forresten på topp i 1978, er av latinsk opprinnelse og betyr lys og håpefull.

  Vi er også håpefulle på Pervis vegne denne runden, og satser på at han holder seg på matten og ikke gjør noen obskøne bevegelser mot dommeren.

  Fotball var alt i livet for Pervis når han var en ung gutt. Derfor løp han rundt og solgte morens Empanadas (en kjøttfylt innbakt deig som ligner på innbakt pizza). Da fikk han til slutt nok penger til å kjøpe seg fotballsko. Ikke nok med det, skoene ble jo slitt så han jobbet like godt på en tennisbane med oppgave å samle tennisballer til de som spilte. Dette gjorde at han kunne kjøpe seg mer og bedre fotballutstyr. Litt av en innstilling på en liten gutt. Applaus fra oss!

  Pervis blir omtalt som rask, disiplinert og egenrådig. Derfor regner vi med at han og lagkompisene holder nullen mot West Ham. Er han i tillegg så rask at han klarer å få en assist, blir vi godt fornøyd med 10 poeng på han denne runden.


  Bryan Tetsadong Marceau Mbeumo (BRE) £5.8M – valgt av 3,8 %

  Nok en kar som har mange kamper i ukene fremover. Derfor kan det være smart å få han innpå allerede nå.

  En gang tilbake i tid ble han fremstilt som fransk fotball sitt nye håp. Det slo vel ikke helt til, så nå spiller han heller for landslaget til Kamerun. For så vidt ok det, for der er han god nok til å spille.

  Allerede som barn ble han beskrevet som en perfeksjonist. Vi får håpe foreldrene var tålmodige. Det skal legges til at han var også høflig og pålitelig. Kanskje ikke rart at forbildet hans var Thierry Henry?

  Dong´en er mannen som skal fore Ivan Toney med assists i løpet av sesongen. I år har han vel skåret flere mål enn han har assists, men det gjør jo ikke noe. Vi kan legge til at Brentford kun har ett tap på hjemmebane. Den statistikken holder nok mot Fulham, og vår mann skårer ett mål og får en assist.


  Kelechi Promise Iheanacho (LEI) £6.2M – valgt av 1,7 %

  Det er kun tre lag som har scoret mer enn Leicester på bortebane. Derfor velger vi han selv om vi moralsk sett ikke burde.

  Dette grunnet den ene sex-skandalen etter den andre, dumping av kjærester og organisering av diverse fester som han ikke burde rotet seg inn i. Vi er usikker på om han har lært, for vi skal ikke mange år tilbake før disse sakene skapte store oppslag i pressen. Håpet vårt er at han har Promised at han skal skjerpe seg!

  Siden vi egentlig burde holdt hos unna han i tipsene våre, holder vi oss kort her. Vi regner bare med at han i bortekampen mot Southampton tenker mer på fotballen enn sine egne baller. Da kan det bli sex poeng på han totalt.

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter