More

  Skråblikkens tanker om spillere til Fantasy Premier League runde 9

  I denne spalten har jeg som mål å gjenbruke minst mulig. Lite bærekraftig kanskje men her snakker jeg om å anbefale samme spiller færrest mulig ganger. Derfor kommer det tre nye spillere denne runden. To anbefalinger og en du bør holde deg unna.

  Jeg satser da på Pojken og Luiz Soares som banker og luring i runde 9, og ber deg holde deg langt unna en som har spilt for Greve Fodbold.

  Forrige rundes forslag kunne nok gått litt bedre:

  Ollien 5 poeng

  손흥민3 poeng

  Pervis som vi forutså og ba dere holde dere unna endte som forventet med 0 poeng


  Dejan Kulusevski (TOT) £7.0 – valgt av 2,3 %

  Bankeren min denne runden tar jeg kun på magefølelsen. Tja, kanskje har det også litt å bety at Spurs er i knallform, og at de møter Fulham hjemme.

  23-årige Dejan er ingen toppskårer, men i denne kampen har jeg på følelsen av at noe stort er på gang. Hvor stort vet vi mandags kveld.

  Han blir betegnet som den nye sjefen for Blågult (Sveriges landslag). Ikke dårlig det når vi alle vet at den forrige sjefen var Zlatan! Uansett en god start å ha kallenavnet Shady når en skal gå i Zlatans fotspor.

  Med Ronaldinho som forbilde og barndomsårene i Brommapojkarna kan ikke dette tipset slå feil. Pojken Brommar inn minst åtte poeng denne runden!


  Douglas Luiz Soares de Paulo (AVL) £5.4 – valgt av 3,6 %

  Rundens luring! Douglas har et snitt på over 8 FPL-poeng på de tre hjemmekampene Villa har spilt. Nå har laget 3 av de 4 neste hjemme, så her er det bare å få han inn på laget. Billig er han og.

  Luiz Soares (som ikke må forveksles med den bitende Luis Suarez) er like sulten på nye FPL-poeng, som hans navnebror «Kannibalen» en gang i tiden var på å tygge på ulike spillere fra England, Nederland og Italia.

  Min Luiz er nok en snillere spiller selv om det har blitt en del gule kort opp igjennom årene. Brasilianeren kan være ganske tøff i spillestilen, men rytmen i spillet har han fra sin oppvekst i Rio de Janeiro. Noen gode og lange karnevalskvelder har også gjort sitt til at han er utholdende, har blikk for spillet og ikke minst danser rundt med ballen.

  Vi roper et stort Vasco her, for den tidligere Vasco da Gama-spilleren smeller inn 10 poeng denne runden!


  Joachim Christian Andersen (CRY) £4.9 – valgt av 16,6 %

  Ikke bytt han ut men plasser han på benken denne runden. Jeg sjanser litt for dansken skårer mål på corner for tiden, og Newcastle har bare skåret ett mål på de fire siste kampene mot Palace. Jeg tror likevel det løsner for The Magpies, og da blir det lite FPL-poeng på han.

  Jokke er en typisk danske. Født i Solrød Strand. Kanskje unnfanget på stranden? Hvem vet? Spilte i ungdomsårene for grevskapet (tror jeg) Greve Fodbold, og deretter bar veien videre til nederlandsk fotball som de fleste andre danske fotballspillere.

  Han er ballbehandlende og offensiv i spillestilen. Sannsynligvis blir han for offensiv fra sin stopperposisjon, og da blir det tre bolder imot på lørdag og toppen ett FPL-poeng.

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter