More

  Skråblikkekspertens tips til 1. runde i Fantasy Premier League

  Sommeren nærmer seg slutten, og da kan vi glede oss til en ny sesong! Alltid mange spørsmål i starten, og enda flere i år siden noen av EM-spillerne sannsynligvis får hvile i den første kampen. Hvem det blir er vanskelig å si, men at det blir noen garanterer vi.

  Deadline Day er som dere sikkert vet 31. august, og det vil nok komme flere spillerkjøp før den tid. Det er også vanskelig å vite om for eksempel Sancho starter for Manchester United og når får Varane sin første kamp. Vil Grealish starte for City og White for Arsenal, og hva skjer med Kane og Lukaku? Dette blir spennende, og kanskje lurt å se noen spillere litt an de første rundene.

  Vi kjører som vanlig på med rare anbefalinger på spillere som er valgt av under 4 % av dere. I første runde tenker vi det kan være lurt å bli litt kjent med noen nykommere som kan være lure å spe på med, slik at en har penger til de store poengsankerne.

  Nytt av året er at vi kommer til å anbefale en Stay away-spiller som er valgt av mange. Så får tiden vise om vi treffer like godt som i fjor. Lykke til med sesongen alle sammen!

  Våre forslag til Fantasy Premier League runde 1:


  Bryan Mbeumo (BRE) £5.5 – valgt av 1,0 %

  Ny klubb i PL og da synes vi at vi må velge en spiller derfra. Londonklubben Brentford (eller The Bees som de kalles) spilte en gang på 30-tallet også i øverste divisjon. De har altså brukt nesten 90 år på å komme tilbake. Det lønner seg tydeligvis å være tålmodig og bygge stein på stein.

  Bygge stein på stein må de også ha gjort med den nye hjemmebanen sin Brentford Community Stadium, som stod klar i 2020. Den forrige hjemmebanen deres hadde de spilt på siden 1904, og kanskje begynte de å planlegge ny stadion på 50-tallet, men valgte å bygge stein på stein, og ble ferdig i 2020. Ikke vet vi, men gratulerer med ny stadion!

  Vi må ha litt facts om den 22-årige franskmannen Bryan. Dette er mannen Brentford håper skal fore Ivan Toney med assists i løpet av sesongen. Bryan har hatt noen gode sesonger i Championship med totalt 42 målpoeng på 86 kamper. Skal bli spennende å se hva han klarer når det nå er opp ett nivå.

  Han er et produkt av ungdomssatsingen til franske Troyes, og kom til Brentford i 2019. Noen aldersbestemte landskamper for Frankrike har han også.

  Bryangleder seg noe voldsomt til sesongstart har vi hørt, og vi gleder osstil å håve inn poeng på han i fredagens hjemmekamp mot Arsenal.


  Ismaila Sarr (WAT) £6.0 valgt av 3,9 %

  Dette er nok en spiller fra en nyopprykket Londonklubb. Ja faktisk har vi syv lag fra London i årets Premier League. Blir mange lokaloppgjør ut av det.

  Senegaleseren Ismaila hadde som Bryan en god sesong i fjor med totalt 17 målpoeng. Nå har riktig nok Watford styrket midtbane og angrep før sesongstart, men vi har tro på at han vil få spilletid i de første kampene. Får han det regner vi med gode poeng på en billig spiller.

  Han startet karrieren sin i Académie Génération Foot. En klubb i Senegal som vi regner med ikke er så kjent for folk flest. Klubben startet opp i år 2000 og har allerede vunnet syv trofeer inkludert 2 ligatitler. Ikke verst for en forholdsvis ung klubb som har fostret gode spillere som Papiss Cissé og Sadio Mané.

  Ismaila er en ettertraktet spiller som blant annet Manchester United har vært ute etter. Det burde være et signal om at vi her snakker om en meget dyktig og ikke minst lynrask spiller. Gode gener har han også, da faren både har spilt for og trent landslaget til Senegal.

  Vi har tro på teknikeren Ismaila, og forventer gode FPL-poeng i lørdagens hjemmekamp mot Aston Villa.


  Jack Peter Grealish (MCI) £8.0 – valgt av 30,4 %

  Spiller Jack Grealisg? Stay away sier vi. Er dere sprø sier du kanskje? Hvorfor styre unna den dyreste engelske fotballspilleren gjennom tidene?

  Jack kommer nok til å få mye spilletid i årets sesong, men med rulleringen til Pep er det ikke godt å vite når han får spille. Han må også gjøre seg kjent med spillestilen til City. Derfor kan det være bedre å avvente de tre første kampene for å se om han får begynne fra start.

  Birmingham gutten Jack vokste opp i Solihull. En by som er kjent for å produsere bilen Land Rover. Oldefaren hans Billy Garraty var også Aston Villa spiller i sin tid. Han er nok mye av grunnen til at hele Grealish familien er Villa supportere. Med 96 mål på 224 kamper går han Jack en høy gang på målstatistikken, da Jack kun har 43 mål på 296 kamper.

  Ingen tvil om at Jack er en dyktig fotballspiller, om han er verdt over 1 milliard tviler i hvert fall vi på. Heldigvis har han nettopp fått sertifikatet tilbake og kan dermed kjøre til City treningene. Ni måneder uten lappen har han nok merket, men boten på 900 000 for to tilfeller av uforsvarlig kjøring har han sikkert ikke merket så mye til. Med dagens lønninger er det vel knapt en halv uke på treningsfeltet for å tjene pengene inn igjen.

  Følg med Jack men Stay away i de første kampene sier vi! 

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter