More

  Skråblikken dundrer på med tidenes beste tips til FPL runde 14

  Er det ikke kjekt med click-bait? Vi satser på at overskriften viser seg å bli en sann spådom. Om ikke? Beklager! Skyld på redaktøren!

  Denne runden blir det Partey, og FPL-poengene kommer til å renne inn hvis du følger tipsene våre! Vi går offensivt til verks nå siden forrige runde nærmest ble nullet ut for vår del med poeng. Slår tipsene til skal vi jaggu meg nyte en leskende Perraud mens vi teller poeng. Funker ikke det, så får vi heller spille Domino eller Dominic som vi kaller det for.

  Nyt og les for her er det kanskje noen overraskelser i form av spillere som er valgt av under 5 % av dere.


  Thomas Teye Partey (ARS) £4.8 – valgt av 0,5 %

  Fullt Partey fra start for vår del! Ghaneseren Thomas ble nylig ble utnevnt som sjef for innbyggerne i Manya Krobo (Ghana) som takk for at han ledet landet til seier i VM-kvaliken mot Nigeria. Vi er litt usikker på om han har tid til å sjefe over alle disse innbyggerne. Han er jo tross alt en profesjonell fotballspiller. Forresten ikke vårt problem hvordan han løser dette, men vi sier lykke til!

  Billig er han, men kanskje ikke den største poengsankeren. Vi har likevel en magefølelse på at han får en putting i søndagens hjemmekamp mot Nottingham Forest.

  Født i byen Odumase Krobo, Ghana og med en fotballtrenende far, var veien kort til å bli fotballinteressert. Etter hvert ble også som hos så mange andre barn, frøet om å bli en profesjonell spiller sådd.

  Utfordringen hans var hvordan skaffe nok penger til å komme seg til Europa. Foreldrene sparte det de kunne men det ble ikke nok penger. Til slutt vurderte faren å selge eiendommen sin, men heldigvis dukket det opp en agent som klarte å få Thomas til Spania. Der gjorde han til slutt stor suksess i Atletico Madrid med 132 kamper og 12 mål i perioden 2015-2020.

  Tilbake til Odumase Krobo, for er du nysgjerrig på det stedet har de nå rimelig overnatting der til kr 198 pr. natt. Ikke nok med det, reiser du nå kan du få med deg den berømmelige Ngmayem festivalen på fredag.

  Vi sier bare kjør på med sjefen Thomas for her blir det gode FPL-poeng!


  Romain Paul Jean-Michel Perraud (SOU) £4.4 – valgt av 0,2 %

  Noe mer fransk enn det navnet skal en lete lenge etter! Kanskje derfor nesten ingen har valgt han? Eller er det fordi etternavnet hans kan forveksles med en alkoholholdig drikk? Vi har mest tro på sistnevnte forklaring her.

  Venstrebacken begynte sin voksenkarriere i Nice før han gikk via Paris FC og Brest og til slutt endte opp i Southampton før fjorårssesongen. Statistikken hans sier 16 mål og 12 assists på 179 kamper. Kanskje ikke så veldig imponerende, men han holder tross alt til i forsvar. Et Soton forsvar som er en del plaget av skader, noe som gjør at Romain nok får mer spilletid enn vanlig.

  Han er uten tvil en snill og fin fyr som har spilt aldersbestemte landskamper for Frankrike. Så snill at han enda ikke har fått et rødt kort. Noen gule har det blitt, men egentlig færre enn en skulle tro. Vi konkluderer derfor med at han er en spillende back.

  Når det gjelder bortekampen mot Crystal Palace tror vi ikke Perraud kommer til å rave snydens full ute på banen. Vi skjenker det ikke en tanke en gang. Nei han kommer nok til å få en målgivende, så krysser vi fingrene for at han holder nullen også.


  Dominic Nathaniel Calvert-Lewin (EVE) £7.9 – valgt av 0,4 %

  Begynner denne karen å bli skadefri samt finne tilbake til 20/21 formen? Begynner Lampard å få skikk på Everton? Vi svarer ja til begge deler, og anbefaler derfor Dominic denne runden.

  Dominic startet karrieren i hjembyen Sheffield, og da på United laget og ikke Wednesday laget. Der var han i begynnelsen en boks til boks midtbanespiller. Det gikk trått for han i starten, og det endte med utlån til både Stalybridge Celtic og Northampton Town før Everton i 2016 oppdaget talentet hans. Etter det har det bare vært en klubb for Dominic.

  Ikke så mange skandaler rundt han han heller. At en blir stoppet i fartskontroll når en eier en Lamborghini til 1,6 millioner er vel bare å forvente. £900 i bot for å kjøre i 93 km/h i 80-sonen har han nok råd til. Egentlig trodde vi ikke at det gikk an å kjøre så seint med en slik bil.

  Det er ellers mange som har uttalt seg positivt om vår mann. Selveste Carlo Ancelotti uttalte en gang ganske så skråsikkert at Dominic med tiden ville bli en av de beste angrepsspillerne i Europa. Da må han holde seg mer skadefri sier vi. Gjør han det i tiden fremover blir det mange mål. Vi har tro på to allerede førstkommende lørdag i bortekampen mot Fulham. Motstanderne kommer til å falle som dominobrikker når Dominic setter i gang!

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter

  X
  X