Denne runden beveger vi oss inn i filmverden, er innom supportere som banker opp spillere og avslutter med egentlig ingenting interessant.

Litt fremgang er det nå…

Vi skremte vettet av Timothy Ream i forrige runde. Når han forstod at vi hadde han som stay away-spiller benket han seg selv umiddelbart. Null poeng på han, og det er vi godt fornøyd. «Ollien» fikk to poeng, så en liten nedtur der.

Verre var det at Pablo Hernández Domínguez ble så inspirert av at vi hadde troen på ham, at han la inn en ekstra langspurt under oppvarmingen. Resultatet ble en strekk, ingen kamp på han og null poeng på tipset vårt.

Vi nærmer oss likevel noe. I første runde datt Matt Phillips av dagen før, nå var Pablo bare minutter fra å spille, så vi nærmer oss noe men vet ikke hva.

Rundens utvalgte

Michael Vincent Keane (EVE) £5.0m – valgt av 3,4%

Dette er mannen den nyansatte Barcelonatreneren Ronald Koeman ønsker seg til klubben som erstatter for Gerard Pique. Det burde så absolutt være et signal om at Michael er en dyktig forsvarsspiller. En liten fun fact om Koeman er at han nå trener sin klubb nr 11 på 20 år. Vi får se hvor lenge han overlever i Barcelona.

Michael Keane må forresten ikke forveksles med navnebroren som spilte en helt ubetydelig birolle i den helt ukjente komifilmen Roogie’s Bump fra 1954 (Vi har ingen aning om hvorfor vi nå plutselig er inne i filmverdenen, for film har vi heller ikke greie på, og Everton-Michael har vel ikke spilt i en film fra 50-tallet). Uansett så kom det en nyinnspilling av denne filmen under navnet Rookie of the Year som kanskje er mer kjent for folk flest.

Vår Michael er ingen skuespiller, og filming på banen er det verste han vet. Nei han er en solid forsvarsspiller som vet hvordan man stopper motstanderen. Mot et sterkt Crystal Palace-lag regner vi med at han tar regien og holder nullen. Kanskje scorer han et sjeldent mål også, slik at FPL poengene renner inn.

Daniel Castelo Podence (WOL) £5.5m – valgt av 2,7%

En av de mange gode portugiserne i Wolves. Forresten ikke så rart at det er mange portugisere der når forklaringen er som følger: I 1996 møtte en den gang ukjent portugisiske bareier ved navn Jorge Mendes keeperen Nuno Espírito Santo. De ble gode venner og Mendes ble agent for Nuno og solgte han videre til spansk fotball. Dette ble starten for en av fotballverdens mest omstridte og mektigste agenter.

Nuno, som etter hvert ble trener når karrieren var over, er nå manager i Wolves, og handler flittig av Mendes. Sistnevnte har tjent penger som gress på å selge spillere som Jimenez og Nevez til klubben.

Daniel, som i sin tid spilte i Sporting Lisboa, terminerte kontrakten sommeren 2018 etter at 50 Sporting «supportere» stormet treningsanlegget deres, og banket opp noen av spillerne. Dette etter at klubben røk ut av CL-kvalifiseringen, og hadde hatt en dårlig sesong. Godt er det at norske supportere er litt mer forståelsesfulle for dårlige resultater. I ettertid er 41 fans dømt, noen av dem til 4-5 år i fengsel. Spørsmålet vi stiller oss er om de fremdeles er Sporting supportere når de slipper ut?

I Wolves slipper Daniel å være redd for å bli banket opp, så her blomstrer han. To assist på de to første kampene er godkjent, og vi føler på oss at det første målet kommer i søndagens bortekamp mot West Ham. Rett og slett en bankers på FPL-laget.

Michael Anthony James Hector (FUL) £4.5m – valgt av 0,3 %

Stay away! Vi har ingenting i mot Fulham, men kjører på med spillere derfra til vi ryker. Fulham-spillere er de eneste vi har truffet på så langt, så da smeller vel Hector til med en scoring denne gangen bare for sikkerhetsskyld.

Neida vi har ikke troen på Michael. Først og fremst for at han har spilt for klubber som Thurrock, Didcot Town, Horsham, Havant & Waterloville og Bracknell Town. Sistnevnte med hele 150 sitteplasser på sin stadion, som jo er godt nok for Norges koronakrav.

Har du forresten hørt om disse klubbene så kan du for mye om engelsk fotball. Ukjent eller kjent, Michael er en ok kar som gjør sitt beste på alle fronter. Lite skandaler og lite interessant å fortelle om når det gjelder han. Derfor slutter vi av her med å si stay away, og eneste grunnen til det er at vi frem til nå har truffet på våre Fulham-tips

Forrige artikkelVåre utvalgte til FPL runde 2
Neste artikkelVåre utvalgte til FPL runde 3

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her