AnnonseKampanje: Strim Mest og Premier League til kun kr. 449,- første måned

Vi satser på forrige sesongs bautaer De Bruyne, Fernandes og Martial denne runden.

Vi holder oss unna de til over 12 mill denne runden

Fantasy Premier League er i full gang og vi kjører på med våre tips. Vi satser rimelig trygt, men unngår de aller dyreste spillerne i våre utvalgte. Vi gambler her litt med at penger spart på å unnlate en av Liverpools midtbaneduo eller Arsenals Aubameyang. Til gjengjeld har vi et par millioner mer å bruke andre steder.

Så har vi også stor tro på Everton, Manchester United, Newcastle og Arsenal – som gjør at de lagene har blitt prioritert. Vi overrasker oss selv med å ikke ha med Chelsea og Liverpool-spillere, det har litt med at de øvrige valgte lagene på papiret har overkommelig motstandere som bør kunne gi mange poeng.

Vårt tips til FPL-runde 2

Vi kjører på med 3-4-3 formasjon.

Keeper: Jordan Pickford (EVE) £5.5M
Everton var bunnsolid mot Tottenham og møter nå West Browmwich Albion hjemme. Muligheten for clean sheet er stor.
Fasit: Endte på 1 poeng.


Forsvar: Lucas Digne (EVE) £6.0M
Digne har i to sesonger vært en av de med flest innlegg, som igjen har resultert i flere målgivende. Prisen er stiv, men han er et godt alternativ for en av Liverpool-backene og du får mer å rutte med ellers på laget.
Fasit: Endte på 1 poeng.

Forsvar: Gabriel (ARS) £5.0M
Arsenal er blitt blant de gjerrigste lagene bakover etter at Arteta tok over, til stor forskjell fra tidligere. Det er fortsatt for tidlig å si om det er en trend som vedvarer, men serieåpning ga en god pekepinn. Selv uten clean sheet er han en som fort får målpoeng.
Fasit: Endte på 2 poeng.

Forsvar: John Egan (SHU) £5.0M
Saiss (WOL) er fristende, men møter City, og en som Won-Bissaka (MUN) har vi ikke råd til i dette oppsettet. Da faller valget på John Egan, som vi forventer å bli en av sesongens store poengsankere. Selv om det skal bli tøft å holde nullen mot Aston Villa.
Fasit: Endte på -2 poeng


Midtbane: Willian Borges Da Silva (ARS) £8.1M
Veteranen gjorde en strålende jobb på Arsenals midtbane i sesongåpningen. Det er alltids litt usikkerhet om han får spille på den midtbanen laget kan mønstre, men vi har troen på at han får fornyet tillit og kan plukke ytterligere målpoen hjemme mot West Ham United.
Fasit: Endte på 2 poeng.

Midtbane: Kevin De Bruyne (MCI) £11.5M (K)
Sikkerheten selv, dette er mannen du trygt kan ha på laget gjennom hele sesongen. En av få spillere som sjeldent blir ofret for rullering. Lagkompis Sterling er et godt alternativ, et vanskelig valg å skille mellom de akkurat nå.
Fasit: Endte på 26 poeng.

Midtbane: Bruno Fernandes (MUN) £10.5M
Snittet falt litt etter koronapausen, men mannen er fortsatt blant de tryggeste poengsankerne i FPL. Tar frispark og de fleste straffesparkene, er i samme klasse som De Bruyne og Liverpool-duoen om halvåret hans i Premier League gir riktig bilde. Litt usikkerhet er det sammenlignet med de, men så sparer du også en million eller to. Lagkamerat Rashford, som denne sesongen er midtbanespiller i FPL, kan være et godt alternativ om du vil spare inn en million.
Fasit: Endte på 2 poeng.

Midtbane: Jack Grealish (AVL) £7M
Har ikke holdt samme nivå etter årsskiftet, men formen pre-season fremstår som god og om han gjentar fjorårets sesongstart blir dette mannen som kan gi mest «bang for the bucks». Benke-alternativet vårt Harrison kan være et bedre alternativ og det til halvannen million mindre, han serverte også målpoeng i lagets kamper mot Fulham sist. Men vi holder en knapp på.
Fasit: Endte på 3 poeng


Angrep: Martial (MUN) $9M
Er blitt Uniteds kanskje tryggeste kort undet Solskjær. Han leverte varene også når viktige lagkompiser var ute med skade og vi forventer han i år kan være med å kjempe om toppscorertittelen.
Fasit: Endte på 2 poeng.

Angrep: Richarlison (EVE) £8.0M
De fleste går for lagkompis Calvert-Lewin, så her er anledning til å skille seg ut. For vi tror Richarlison blir poengsankeren i denne kampen. Likevel kan lagkompisen være et alternativ om du vil gå for det litt mer trygge og også ha litt mer penger å bruke i andre posisjoner.
Fasit: Endte på 12 poeng.

Angrep: Callum Wilson (NEW) £6.5M
Kanskje den angriperen som gir mest for pengene. Scoring i debuten for Newcastle og vi tror dette fortsetter mot Brighton.
Fasit: Endte på 2 poeng

Benk: Jack Harrison (LEE), James Justin (LEI), Ørjan Nyland (AVL) og Tyrick Mitchell (CRY).

FASIT: Laget endte på totalt 51 poeng.

Klar for noen helsprø tips med glimt-i-øyet? Sjekk ut skråblikkekspertenes tips til runde 2.

AnnonseKampanje: Strim Mest og Premier League til kun kr. 449,- første måned
Forrige artikkelSkråblikkekspertene: Tips til FPL runde 2, 2020/21
Neste artikkelSkråblikkekspertene: Tips til FPL runde 3, 2020/21

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her