Da er vi klare som bare det til ny sesong og nye FPL Fantasy-tips! Vi vil ikke nødvendigvis anbefale dere å følge tipsene, men de gir nå i det minste gode historier og et lag som skiller seg ut!

Tre tips for vågale FPL-sjeler

Tre nyopprykkete lag og mange nye spillere inn, gjør at vi også i år vil sette skråblikk på både ukjente og kjente Premier League-spillere. Det blir to fenomenale ukjente valg du selv ikke finner tips om bak betalingsmurer. I tillegg til en «stay away», som er spilleren du absolutt bør vike unna om du ikke ønsker å bli gjort til latter i mandagens lunsjpause.

Vi vil, som forrige sesong, prøve å holde oss til spillere som er valgt av under 4 prosent, med unntak av «Stay away»-spilleren.

Et godt tips fra oss er derfor ikke å følge tipsene våre, for sannsynligvis vil det ikke bli mange poeng på forslagene (vi tuller ikke, det er ikke som om vi følger tipsene selv, men påtar oss gjerne all ære de gangene det blir bankers).

Vi kjører likevel på med friskt mot og her følger tipsene til runde 1:


Matthew Phillips (WBA) £5.5m – valgt av 0,2 prosent

Vi slår til med en spiller fra nyopprykkete WBA. Den godeste Matt er født og oppvokst i Aylesbury. For de to av våre lesere som er historieinteressert, huser byen Roald Dahl Children’s Gallery. Det er gjort funn i området som viser bosetting tilbake til 400-tallet, og ikke minst ble byen kjent i 1963 for at «Det store togrøveriet» ble utført i nærheten. Utbyttet ble den gangen på hele 2,6 millioner pund.

Når det gjelder Matt er han ingen notorisk måljeger men putter noen mål en gang i blant. Han skårer ifølge statistikken på hvert femte skudd han sender mot mål, og treffer en medspiller med ca 80 prosent av pasningene sine.

I sin ungdom spilte han aldersbestemte landskamper for England, men da den skotske landslagstreneren oppdaget at Matt hadde skotske besteforeldre, klarte han å overtale Matt til heller å spille for Skottland. Noe han har gjort 16 ganger med et mål som resultat.

Vi har tro på at Matt og WBA kan sette Leicester sjakkmatt i søndagens kamp, så han er absolutt verdt å ta med på laget.


Diogo José Teixeira da Silva (WOL) £6.5m – valgt av 3,1 prosent

Imponerende navn så han bare må være med! Diogo er den yngste spilleren som har skåret mål for F.C. Paços de Ferreira i den øverste divisjonen i Portugal. Karrieren startet han på nivå tre for Gondomar. En ukjent portugisisk klubb som sikkert vil forbli ukjent de neste årene også. Han var to år i Atletico Madrid (uten å spille en offisiell kamp) før han kom til ulvene via Porto.

Da Bruno gikk til United og fikk drakt nummer 18, uttalte Diogo at da kunne han aldri spille der siden Bruno hadde tatt nummeret hans. United eller ikke, mannen tjener gode slanter i Wolves. Sammenligner vi månedslønnen hans med gjennomsnittslønnen i England, må en arbeider jobbe i ca 7,9 år for å tjene det samme som Diogo gjør i løpet av en måned.

Vi gjør regning med at han gir oss valuta for pengene med et mål eller to i mandagens bortekamp med Sheffield United.


Joe Bryan (FUL) £5.0m – valgt av 1,5 prosent

Stay away! Tipset kan sikkert diskuteres og mye kan sies om denne mannen som har fått gudestatus blant Fulham supporterne. Med to mål i playoff finalen mot Brentford sørget han for opprykk, og ikke minst ganske mange hundre millioner inn til Fulhams klubbkasse. Utrolig bra gjort av en mann som ellers kun har scoret ett mål på 76 ligakamper for Fulham.

At han spiller med hjertet ut på drakten skal han ha. Dette er nok noe han har fått fra sin far som er en dyktig hjertekirurg.

Dessverre for Fulham og Joe er nivået atskillig høyere i PL enn Championship. Når de nå møter et Arsenal-lag som virker langt sterkere i år enn i fjor, blir det å kjempe med ryggen mot veggen. Vi er redd for at baklengsmålene vil renne inn, og forventer minst gult kort til forsvarspilleren og en smultring i Fantasy poeng.

Forrige artikkelOversikt: Premier League-kamper i runde 1
Neste artikkelPremier League 2020/21: De nye reglene du bør vite om

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her