Deilig å være i gang igjen og som forventet fikk vi en elendig start! Det positive er at nå kan det bare gå oppover!

Spilleren som forsvant

Hva skjedde egentlig forrige runde? Joa, 1 poeng til vår stay away-spiller Joe Bryan er vi godt fornøyd med. Vi er mer bekymret for Matt Phillips som var i startelleveren fredag kveld plutselig var borte vekk da kampen startet. Sannsynligvis ble han syk eller skadet men dette har vi ikke fått bekreftet fra WBA. Verre skulle det bli for Diogo smelte til med null poeng, siden han varmet benken hele kampen.

Vi gyver på med friskt mot og nye tips som inneholder alt fra Abdulrehman Abu Al Shawareb og Super Mareo (ikke Mario) til en avlyst bryllupsreise.

Pablo Hernández Domínguez (LEE) £6.0m – valgt av 2,4 prosent

Pablo er et produkt av Valencias ungdomssatsing og har vært innom ukjente klubber som Onda, Al-Arabi og Al-Nasr.

Førstnevnte er en klubb på lavere nivå i Spania som nådde sitt høydepunkt på begynnelsen av 2000-tallet med en sesong på nivå tre i Spania. Al-Arabi er en Dubai klubb som hadde sine glansdager tilbake på 90-tallet, og har siden dabbet godt av i forhold til ligatitler.

Al-Nasr (som kan oversettes til seier) er den eldste klubben i De forente Arabiske Emirater. Noen titler har det blitt på klubben opp gjennom årene men ikke så mange, men hva gjør det når de har en styreformann som heter Abdulrehman Abu Al Shawareb. Det navnet må jo være verdt mange titler!

Nå har vi visst helt glemt Pablo, så tilbake til han. Pablo ble beskrevet som den mest kreative spilleren i Championship. 9 mål og 9 assist i fjorårssesongen understreker det. Han er nok ikke på høyde med svogeren sin (og der datt vi ut igjen). Hvem har ikke hørt navnet Sergio García (kanskje de golfinteresserte?) som har utrolige 450 uker inne på topp 10-listen over de best rangerte golferne, og som i sin tid ble ranket som verdens nest beste golfspiller.

Vi har stor tro på at Pablo er like treffsikker med ballen som svogeren er med køllen. Her blir det både mål og assist i lørdagens kamp mot Fulham.

Oliver George Arthur Watkins (AVL) £6.0m – valgt av 1,1 prosent

Rart at ikke flere har denne mannen på laget. Aston Villa satt overgangsrekord for å få tak i «Ollie» fra Brentford. Årets overraskelse i Championship og andreplass på toppscorerlisten. Han ble også kåret av BBC sport til Championship Player of the Season. 78 mål på 227 kamper så langt lar seg høre, og vi har stor tro på at han vil spille seg til fast plass på Villa-laget. Ikke minst grunnet at Villa-manager Dean Smith også var manager for Ollie i Brentford, og dermed kjenner han godt fra før.

Karrieren begynte han i Exeter, før han ble lånt ut til et lag vi aldri har hørt om, nemlig Weston-super-Mare Association Football Club. Vi har foreslått at de bør bytte til et kortere navn, som f. eks Super Mareo men har ikke fått gehør for det.

Utdannelsen tok han på South Dartmoor Community College i Ashburton. Et sports- og trenings college. Vi kan vel si at skolen har litt å gå på på den fronten. Dette fordi de har utdannet mer kjente entreprenører og Stand Up komikere enn idrettsfolk. Vi er likevel ikke i tvil om at det er en god skole å være på.

Ollie er i hvert fall en godt skolert spiss nå, og det vil Sheffield United få merke i mandagens kamp. To mål på Ollie er vårt tips.

Timothy Michael Ream (FUL) £4,5m – valgt av 0,2 prosent

Stay away! Vi kjører videre med Stay away-spillere fra Fulham, for i forrige runde gikk det veldig bra. Vi har liten tro på at Fulham holder nivået, og mot et aggressivt Leeds vil Tim få store problemer. Amerikaneren Tim har etter hvert oppdaget at det er forskjell på europeisk og amerikansk fotball. Han har nok også oppdaget at det er forskjell på Championship og Premier League.

Tim er mannen som avlyste bryllupsreisen for å forhandle om en overgang til Bolton. For vår del hadde vi heller reist på bryllupsreise (uansett hvor den gikk) enn å forhandle med Bolton. Det hører med til historien at Tim fortsatt er gift, og har tre barn med tidligere fotballspiller Kristen Sapienza.   

Med kun tre mål på 350 kamper er det heller ingen fare for at det kommer et mål fra han i denne kampen. Det blir vel helst mål i mot tenker vi. Stay away!

Forrige artikkelPremier League 2020/21: De nye reglene du bør vite om
Neste artikkelVåre utvalgte til FPL runde 2

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her