For oss fotballelskere har det vært tøffe tider de siste månedene. Når en begynner å se kamper fra Færøysk fotball i ren desperasjon, må en jo være sulteforet på fotball. Uansett så har vi oppdaget at det finnes viktigere ting enn fotball i livet; nemlig å sette pris på selve livet.

Skråblikkeksperten har oppført seg eksemplarisk og fulgt myndighetenes råd om god hygiene, ingen hytte eller frisørbesøk, og holdt minst en meters avstand til andre. Dessverre ikke alle PL-spillerne som har klart å få med seg hvilke regler og lover som har vært de siste månedene. Før vi begynner på selve tipsene har vi satt opp en uhøytidelig topp fem Covid19 tabber: 

Topp 5 koronatabber

1. Kyle Walker, Manchester City.
Når egne supportere sender inn klager til klubben din på din egen oppførsel, har du nok gått langt over streken. Walker er tatt fire/fem ganger for brudd på myndighetenes anbefalinger. Verste tilfelle var da han og en kompis festet med to eskortepiker. Ikke nok med det; dagen etter la han ut en melding på Twitter der han oppfordret alle til å holde seg hjemme og følge myndighetenes råd. Ellers har den godeste Kyle som bor i Manchester, reist både til Rotherham og Sheffield, stikk i strid med oppfordringene fra myndighetene. Selv mener han seg forfulgt av pressen.

Tja kanskje du kan begynne å oppføre deg, så holder nok pressen seg unna også?

2. Jack Grealish, Aston Villa.
Nok en som ba folk følge rådene til myndighetene om å holde seg hjemme. Selv tok han seg en kjøretur til kompisen for å gå på fest. Uheldigvis for Jack krasjet han sin Range Rover inn i to parkerte biler på hjemveien. Dette førte til at bilen ikke lenger var kjørbar, og Jack ble tatt på fersken.

3. Moise Kean, Everton. Han trodde sikkert det var en god idé å ha en lock-down fest i egen leilighet. Han trodde sikkert det var en god idé å sende videoklipp til private Snapchat-grupper, men nei det var det ikke! Han ble selvfølgelig fersket og fikk passet sitt påskrevet både i den britiske presse og av Everton.

4. Dele Alli. Han kommer vi tilbake til som ukens Stay away.

5. James McClean, Stoke. Som dere nok ser så spiller han ikke i PL, men vi måtte ta han med. Han brakte begrepet hjemmeundervisning til nye høyder da han underviste sine to små barn i historie. McClean, som selv har uttalt at han er en stolt irsk nasjonalist, fant ut at han skulle undervise barna med finlandshette på seg selv. Dette la han ut på sin Instagram-konto, og klubben fant denne IRA-referansen i drøyeste laget. Det endte med en bot og avtale om at James skulle slette Instagramkontoen sin.

Så over til tipsene!

Våre tips for Fantasy Premier League runde 29:

Vi gjør oppmerksom på at Manchester City, Arsenal, Sheffield United og Aston Villa har dobbeltkamper denne runden. Her er det mulighet for ekstra poeng, men kampprogrammet er tett og dermed vanskelig å vite hvem som får spille begge kampene. De fleste City- og Arsenal-spillerne er valgt av for mange, så de tar vi ikke med, men Sheffield United har en luring som vi har tro på.

1Jack William O’Connell (SHU) £4.7m – valgt av 3,8 prosent

En av ikke så altfor mange som til nå har spilt samtlige minutter i PL. Vi tror han spiller begge Sheffields kamper denne runden. Jack har vel ikke akkurat spilt for noen storklubber, men noen av våre lesere kjenner sikkert til Blackburn, Rotherham, York, Rochdale eller Brentford? Han har aldri spilt på et høyere nivå enn nå, så vi kan konkludere med at han er på toppen av karrièren sin. Men hvem vet, kanskje kan han nå like langt som kjæresten Alex Greenwood som i fjor meldte overgang til Olympique Lyonnais (OL) og ble fransk seriemester? Klarer OL å få Ada Hegerberg tilbake i godt gammelt slag, er det vel ikke umulig at Alex også kan vinne Champions League for kvinner.

Skal Jack en gang i fremtiden matche dette, må han nok bytte klubb selv om Sheffield United enda henger med i kampen om plass i herrenes Champions League.

Nok om det. Jack er ingen goalgetter men en dyktig forsvarspiller. Kanskje kan det komme et sjeldent mål fra han mot Aston Villa eller Newcastle. At Sheffield United holder nullen i minst en av kampene er vi overbevist om.

2Marcos Alonso Mendoza (CHE) £6.2m – valgt av 4,0 prosent

Denne mannen tar vi med av tre grunner:

1. Han var i knallform før pausen.

2. Hvem pokker går fra Real Madrid til Bolton? Jo Marcos. Han klarte også det kunststykket å gå fra Bolton til Fiorentina. Dette må jo først være tidenes nedtur før han fikk tidenes opptur. Skråblikkekspertene har selv vært og sett Bolton-kamp en kald desember kveld, og det er absolutt ikke å anbefale.

3. Bestefaren spilte på Real Madrid og faren for både Atletico Madrid og Barcelona. Toppklubber – i motsetning til Bolton. Alle tre generasjonene har også spilt på det spanske landslaget, og det står det respekt av.

Vi nevner ikke at han ble tatt for fyllekjøring i 2011. Med en fart på 112 km/h i 50 sonen og med et tragisk utfall for passasjeren. Han ble først dømt til 21 måneder i fengsel, men dommen ble senere omgjort til en bot på £61 000 og han ble fratatt sertifikat i 3 år og fire måneder. Nå er det Chelsea som gjelder, og vi satser på at en edruelig Marcos sørger for at de holder nullen og bidrar med en assist i søndagens bortekamp mot Aston Villa.

3Bamidele Jermaine «Dele» Alli (TOT) £8.3 – valgt av 4,4 prosent

Stay away! For Dele spiller ikke mot Manchester United. Hva er det med fotballspillere og sosiale medier? Dele måtte selvfølgelig dele en video om coronaviruset på sin Snapchat-konto. Videoen skal vise Alli iført en ansiktsmaske som dekker munnen hans, en asiatisk mann samt en flaske håndsprit – med teksten: «Corona whattt? Viruset må være kjappere enn det for å få tak i meg.» Dette endte med en kamps karantene, 50 000 pund i bot samt en beklagelse fra Dele til det kinesiske folk.

Forrige artikkelFantasy Premier League: Skråblikkekspertene sier det er tid for Deeney
Neste artikkelFantasy Premier League: «Lenge leve forsvaret» sier skråblikkekspertene om runde 32

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her