Kan forsvarsspillere utgjøre den lille forskjellen for hardt kjempende FPL-managere? Vi har troen!

Det er turbomodus i Premier League, som gjør at skråblikkekspertene må holde seg til tips en gang i uken, for å unngå musesyke og whiplash. Vi tar HMS på alvor!

For en runde det var! Etter 30 år kan Liverpool løfte trofeet! Gratulerer!

Nå handler sesongavslutningen om Europa-plasser på øvre halvdel og den tøffe bunnkampen i andre enden.

Våre tips for Fantasy Premier League runde 32:

1Patrick John Miguel van Aanholt (CRY) £5.6m – valgt av 5,6 prosent

Koster 5,6 og valgt av 5,6 (når dette skrives). Det må være et tegn tror vi, og tar han med. Ser vi bort fra siste kamp mot Liverpool har Crystal Palace virkelig fått skikk på forsvarsspillet sitt. Det tror vi fortsetter i mandagens kamp mot Burnley.

Patrick som har vært innom 7 klubber de siste ti årene er en offensiv back som liker å engasjere seg i spillet. Det gjør han også på Twitter, og når kontroversielle Katie Hopkins i disse Black Lives Matter-tider twittrer om # whiteoutwednesday, er det på sin plass at han svarer.

Katie er ikke en som gir seg så hun ga følgende melding til Patrick: “I am a white Christian Conservative. You May kneel and kiss my ring”. I retur fra Patrick fikk hun “I am a Dutch black Christian. As for your ring you are welcome to come to Selhurst and kiss my big toe …I’ll wait”. Vi satser på at tåen til Patrick er i godform og at han tåer inn et mål eller to på mandag. 

2Mason Anthony Holgate (EVE) £4.3m – valgt av 2,3 prosent

Her kan du gjøre et varp! Til med prisen og med den defensive formen Everton er i, med rent bur i to kamper (blant annet mot Liverpool), kan dette både bli en sjelden poengsanker og sparte penger for å kjøpe inn en kanon et annet sted på banen.

På motsatt halvdel står formsvake Leicester. Vardy har to mål på sine siste ti kamper og med hans scoringsvegring har Leicester sett mer ut som om de hører hjemme på andre halvdel av tabellen med kun et poeng i snitt per kamp de siste ti rundene.

Holgate har, med unntak av et låneopphold hos West Bromwich Albion i 2018/2019-sesongen, vært i Everton siden 2015. Han gikk gradene i Barnsley før det og var en spiller også Manchester United snuste på.

Mannen har Jamaica-blod i årene og kan spille både for Jamaica og England, men karrièren har ikke helt skutt fart siden dagene på ungdomslandslaget til England. Han tenker ikke engang på hvem han ville ønsket å representere.

Det er kanskje på tide å børste støv av ambisjonene? For nå lukter det svidd av fotballstøvlene hans. Han hylles for sine siste kamper, unngår skandaleoppslag, signert ny fem-års kontrakt og anses som et åpenbart kaptein-valg for de blå. Det er tydelig at hagearbeid under pandemi var en smart ting:

Dette er mannen som kan gi mest valuta for pengene fremover, i en tid hvor det for alvor er smart å begynne å tenke økonomi i alt man foretar seg!

3Timm Klose (NOR) £4,3m – valgt av 0,0 prosent

Stay Away! Og det gjør jo alle siden ingen har valgt han. Stakkars Timm som har steppet inn i Norwich forsvaret grunnet mange skader. Ikke en enkel jobb når de er på god vei ned en divisjon og han selv er tilbake etter et lengre skadefravær.

Han begynte sin karriere der andre pleier å slutte, med oldboys fotball. Som niåring spilte han nemlig for BSC Old Boys (mulig det kun er snakk om et klubbnavn herJ. I Norge pleier en å ha passert 30 og vel så det før en får spill oldboys fotball men men.

Nå har han tydeligvis blitt gammel nok til å se voksenfilmer. Han om det, men når du legger ut et Instagram bilde av pc`en din der det kommer frem at du ser på voksenfilmer, har du sannsynligvis bommet. Riktignok en glipp av han, som igjen førte til mange humoristiske kommentarer om at han tydeligvis koste seg godt under nedstengingen. Vi er ganske sikker på at Timm ikke er konsentrert nok i onsdagens kamp mot Arsenal, og han vil vel knapt legge merke til målene som renner inn bakover.

Forrige artikkelVi er igang igjen! Skråblikkekspertenes Fantasy League-tips for runde 30!
Neste artikkelFantasy Premier League: «Send innpå benken» sier skråblikkekspertene om runde 33 og 34

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her