Det er igjen tid for uvanlige FPL-tips! Her er de du bør satse på for runde 25!


Skråblikkekspertene

Tipsene ingen andre har – med trivia!

Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League.

Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.


Forrige runde forbigår vi i stillhet selv om vår «stay away»-spiller nok en gang gikk inn. Denne gangen satser vi på spillere med sydlandske navn, og har stor tro på at det vil slå til.

Jay Enrique Rodriguez (BUR) £5.7m – valgt av 0,2%

I Ashley Barnes brokkfravær har Jay fått sjansen fra start i de to siste kampene. Det har endt med sterke seire over Leicester og Manchester United. Nå er det Arsenal som står for tur for engelskmannen med det spanske navnet.

Født og oppvokst som han er i Burnley gikk han på Barden High School. Der gikk også Shahid Malik. Ikke hørt om han? Nei det hadde vel ikke vi heller strengt tatt. Den godeste Malik ble i 2007 den første muslimske ministeren i England. Vi kan vel si at han har nådd lenger enn faren til Jay, som prøvespilte for Deportivo i sin tid, og endte opp på reservelaget til Burnley. Ingen suksess for pappa Jay altså.

Jay selv har i grunnen fulgt i farens fotspor og varmet benken i Burnley en god stund, men nå ser det lysere ut. Han sier selv han skal forsvare plassen sin med nebb og klør, så da bør han putte minst ett mål i søndagens kamp mot Arsenal.

Federico Fernández (NEW) £4.4m – valgt av 0,2%

Argentineren med det vanlige spanske navnet må ikke forveksles med sprangrytteren Federico Fernández som for fem dager siden tok en dårlig 13. plass, og en enda dårligere 16. plass under ridestevnene i Guadalajara i Mexico. Nei dette er mannen som dere alle vet hadde en tippoldefar fra Lacedonia i Italia. Derfor har han både argentinsk og italiensk pass, hvis noen skulle ha behov for å vite det. Hva han skal med det italienske passet lurer både vi og han selv på.

Federico er sannsynligvis den eneste nåværende spilleren i PL som har vunnet både Copa Libertadores og Coppa Italia Final, så han har spilt på bedre lag enn Newcastle i sin lange karriere. I lørdagens kamp mot Norwich forventer vi ikke sambaspill men litt energisk tango fra Federico. Vi tror han både holder nullen, og danser elegant inn ett mål på en godt slått corner.

Onel Lázaro Hernández Mayea (NOR) £5.3m – valgt av 0,1%

Stay Away! Vi bare kalle han for Onkel, for sannsynligvis var det noen som bommet på en bokstav en gang i tiden, når han fikk navnet sitt. Onkel er noe så sjelden som en cubansk spiller i PL (muligens den eneste?). Her forventer vi verken høy sigarføring eller salsadans når han en gang imellom får sjansen på midtbanen til Norwich. I årets sesong har det vel heller blitt mer slow enn salsa på han.

I fjorårssesongen ble han utrolig populær blant Norwich-fansen da han avslørte sin kjærlighet til butikkjeden Argos. Kunne vært spennende å fått sett om Veton Berisha hadde blitt like populær i Bergen om han hadde erklært sin kjærlighet til Spar Kjøp. Vi tror egentlig Onkel bare kan sitte på nettet og handle varer fra Argos, fremfor å spille kampen mot Newcastle, for her blir det ikke FPL poeng.  

Flere Fantast League-nyheter:

Forrige artikkelPå sidelinjen med Johnny og Hans: Uvanlige tips til FPL runde 23
Neste artikkelFantasy Premier League: Skråblikkekspertene setter sin lit til Spurs i runde 26

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her