More

  Skråblikkens FPL-tips til runde 27

  Vi prøver oss igjen med nye smårare tips på spillere valgt av under 4%. Hva med nok en spiller fra Kingston «oppå» Themsen, eller en godt betalt spiller som ikke ville betale for barnepass? Til slutt kan du lese om en stakkars keeper som kommer til å få det hett rundt ørene denne runden.

  Hvordan det gikk forrige runde kan du lese mer om her.

  Våre utvalgte til 27. runde i Fantasy Premier League


  Declan Rice (WHU) £4.7M – valgt av 2,1%

  Dette er mannen det ryktes at Manchester United ønsker. De vil tilby The Hammers Jesse Lingard, Nemanja Matic og Phil Jones, i tillegg til £20 millioner for Declan.

  Vi lurer litt på hvorfor vi anbefaler han, så vi får prøve å grave frem noe positivt her:

  Kanskje kan det hjelpe at han som Luke Paul Hoare Shaw er født i Kingston «oppå» Themsen? Vi er litt usikker, men har Solskjær en teori om at spillere derfra er laget av gull og ikke gråstein? Kanskje ender hele United-laget til slutt opp fra Kingston? Byen som for oss har fostret helt ukjente personer som komponisten Derek Bourgeois, antropologen Nigel Barley og båtbyggeren George Yeomans Pocock. Nei dette tror vi ikke hjelper på FPL-poengene.

  Vi er og usikker på om det hjelper at han kun har skåret 4 mål på 123 kamper for West Ham. Ei heller at han offentlig støttet IRA på sosiale medier. Det var forresten heller ikke så lurt av West Ham å sende Declan på verdens største gambling-messe. Dette etter at han uker i forveien var involvert i en forbudt reklame for en bookmaker.

  Riktignok er han en meget lovende ung spiller, men her var det ikke mye positivt. Vi gambler likevel på Declan denne gangen, og har ingen anelse om hvorfor. Kanskje derfor blir det mange poeng på han i mandagens hjemmekamp mot Leeds. Har du guts (for all del vi snakker ikke om bettingselskapet) så tar du med Declan denne runden.


  Riyad Karim Mahrez (MCI) £8.1M – valgt av 3,5%  

  Dobbeltkamp for formlaget City, og vi satser på at Riyad starter minst en av kampene. Han har i hvert fall startet de fire siste.

  Riyad er født i Frankrike og representerer Algerie siden foreldrene er derfra. Han er en briljant og god tekniker som elsker å ha ballen mest mulig. Målteft har han også med nærmere 100 mål totalt i sin seniorkarriere.

  Seriemester med Leicester og nå helt sikkert nok en gang med City, borger for kvalitet. Når vi også kan nevne at han i 2016 ble den første afrikaner til å bli kåret til PFA Players’ Player of the Year, er det bare å la seg imponere.

  Vi er ikke fullt så imponert over han på hjemmebane. En som tjener så mye penger burde ha nok til å betale for barnepass, men nei. Han betalte ikke før han ble dømt til å betale usle (for han) £3600. Dårlig gjort sier vi.

  At han ble rundstjålet av innbruddstyver i 2020 kan han ikke lastet for. Verdier for flere hundretusen forsvant, så vi får håpe han hadde forsikring. Eller kanskje han skulle spare inn på samme måte som med «nannyen»? I så fall synd for han. På toppen av dette fikk han også påvist Covid-19, men klarte seg greit gjennom den.

  Hvis han ikke tenker på pengene men fotballen de to neste kampene, vil FPL-poengene renne inn. Bruk tipset og vi er sikker på at du blir fornøyd!


  Vicente Guaita Panadero (CRY) £4.8M – valgt av 3,1%

  Stay Away! Stakkars Palace-keeperen for her kommer Kane og Son til og bøtte inn mål. Den eneste muligheten for FPL-poeng er at Vicente kommer opp med tre eller flere redninger. Ikke umulig det men vi tror Spurs skårer minst fem i denne kampen.

  Når det gjelder Vicente er han oppvokst i nærheten av Valencia. Sine barneår var han i klubben CD Monte Sion. En klubb langt ned i det spanske divisjonssystemet. Klubben har aldri vunnet noen troféer så vidt vi vet, hvis ikke vi har oversett en lokalturnering for 7-åringer.

  Det var naturlig at Valencia ble førstevalget til Vicente i ungdommen, og han var på full fart inn som andrekeeper da klubben kjøpte César Sánchez (fra nettopp Tottenham). Da var det ned igjen som tredjevalg. Til info så var Sánchez ikke noen suksess i Tottenham, og fikk til nød hele en ligacupkamp før han ble kastet over til Valencia.

  Tilbake til Vicente så ligger han i øvre halvdel både på redninger og bonuspoeng. Det hjelper så lite for nå lukter Spurs Champions League, og da blir det mange mål imot for Crystal Palace. Vicente får bruke de neste dagen til å øve seg på å plukke ballen ut av nettet. Stay away!

  Relevante nyheter

  Kommentarer

  LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her

  Del skråblikk

  Skråblikkeksperten

  Ser litt annerledes på det

  Kampguidens humørsprede som jevnlig gir noen uvanlige tips og betraktninger om Fantasy premier League. Reglene er enkle: Kom med tips til spillere som nesten ingen eier.

  Fantasy-nyheter