Skråblikkekspertene satser på duo fra Manchester United og Watford denne runden.

En dimling som vikar

«Hans og Johnny» er blitt til «Johnny og en dimling» denne runden, da jeg (Vidar) må inn og vikariere denne runden for eminente Hans. Ryktet vil kanskje ha det til at forrige rundes begredelige poengfangst ligger bak utskiftingen… For med 1 poeng på Anderson, null poeng på Schär og hele fem poeng på stay-away spilleren Mee ble det sesongens svakeste prestasjon fra ekspertpanelet!

Men fortvil ikke, Hans kommer sterkt tilbake neste runde klar til å levere de mest absurde trivia om ukens utvalgte (han har bare vært veldig opptatt med å banke dimlingen i Wordfeud denne uken), han har lagt seg på et nivå vi ikke kan nå opp til – men vi skal gjøre vårt beste denne runden.

For å gi Hans noe å strekke etter i neste rundes comeback satser vi på storeslem denne runden. Vi har valgt ut to ringrever som få eier, men som kommer til å sikre deg knock-out. Bare vent og se!

Våre tips for Fantasy Premier League runde 29:

1Troy Matthew Deeney (WAT) £6.2m – valgt av 1,9%

Med nærmere 6 poeng i snitt de siste fem kampene – og det for et bunnlag – er det med stor undring vi registrerer at han knapt nok er eid av noen. Nå venter Crystal Palace på motsatt banehalvdel.

Forrige oppgjør endte 0-0 mellom de to lagene, men et Watford i form tror vi smeller til og når scoringen kommer er Deeney ofte involvert. Kaptein Deeney bidro sterkt til at laget rykket opp i Premier League i 2015 og veteranen er nok ekstra motivert til å sørge for at laget holder seg oppe nå som innspurten nærmer seg.

Deeney vet hvordan det er å kjempe i oppoverbakke, med en voldsdømt far som var narkolanger. Da han var 10 år ble han og moren angrepet av faren, da ble myndighetene involvert og moren overtok etterhvert omsorgsretten – men Deeney valgte å ikke bryte kontakten med faren.

Deeney selv jobbet som murer så han vet hvordan det er å bygge sten for sten. Fotballkarrieren skjøt fart da en speider ved en tilfeldighet så Deeney score syv mål i et oppgjør som speiderens sønn spilte i. Det hører med til historien at Deeney spilte kampen mens han var full.

Selv om han begynte å oppleve suksess på fotballbanen rotet han nesten alt til i 2012, da han ble dømt til fengsel for å ha angrepet en gruppe studenter. Selv hevder han det var sorg over farens død. Tre måneder sonet han, før han fikk skikk på karrieren – ledet laget til Premier League som kaptein og nå kjemper en beintøff kamp for å holde laget oppe.

Mot Crystal Palace tror vi det blir sesongrekord for spilleren, som sikret seg 11 poeng forrige runde.

2Nemanja Matic (MANU) £4.8m – valgt av 0,3%

United vinner fotballkamper igjen og kjøpet av Fernandes har gitt alle spillerne en real boost. Blant annet Matic, som vi tror sjokkerer alle med å sanke inn poeng mot Manchester City – og utgjøre en viktig forskjell for de fattige 0,3% som eier han. Den prisen er jo heller ikke galen for et kjøpelag som United…. (alle protest-epost fra sinte United-supportere bes sendt til Johnny).

Han har levert solide prestasjoner de siste kampene og scoret også tidligere i år mot City. Vi tror han er higen på enda flere målpoeng mot rivalene – og på et styrket United som får stadig flere skadede spillere tilbake tror vi at City skal få noe å bryne seg på med 1.94 høye Matic.

Fernandes er det trygge valget, men for de som ønsker å skille seg ut – ta inn City-dødaren.

3Lewis Dunk (BRI) £4.8m – valgt av 12,7%

Stay away! Dunk er en populær spiller blant FPL-managere, det er ikke rart til den prisen da han vet å levere tosifret poengsum i enkelte runder. Likevel bør du kvitte deg med Brighton-kapteinen og kanskje heller investere i en stopper fra dobbeltrunde-lagene Arsenal og Manchester City.

For Brighton er i grusom form, kun to lag som har gjort det dårligere siste seks runder. De møter Wolverhampton borte, et lag som kun har tre lag over seg på formtabellen.

Dunk, som i 2018 fikk sin debut på det engelske landslaget, har den tvilsomme æren av å være en av få spillere som scoret selvmål i eget lags Premier League-debut. Mot Wolverhampton regner vi med det skjer så mye inne i egen 16-meter at det fort kan bli nok et selvmål og medfølgende minuspoeng.

Lykke til!

Forrige artikkelFantasy Premier League: Følelser foran logikk når skråblikkekspertene gir sine beste tips for runde 28
Neste artikkelVi er igang igjen! Skråblikkekspertenes Fantasy League-tips for runde 30!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her