Mourinho-toget er tilbake i Premier League og det vil naturlig nok dominere 13. serierunde.


Les også: Fra sidelinjen: Tre uvanlige FPL-tips før runde 13


Tottenham er desperate etter å komme seg opp fra nedre halvdel. I landslagspausen ble manager Mauricio Pochettino sendt ut stadionporten og erstattet av meritterte Jose Mourinho. Det gjør den TV-sendte kampen mellom West Ham og Tottenham til helgens desidert største høydepunkt – oppgjøret er rundens første kamp på lørdag.

Manchester City, her filmet i dokumentaren All or Nothing fra Amazon. Foto: Amazon Studios
Manchester City sliter med å finne toppformen – nå møter de formlaget Chelsea. Foto: Amazon Studios

Det er få toppkamper denne runden, da topplagene for det meste møter lag nedover på tabellen. Et unntak er selvfølgelig Manchester City (4. plass) som tar imot et Chelsea-lag (3. plass) med seks seire på rad. Både Leicester (2. plass) og Liverpool (1. plass) møter lag de forventes å slå, noe som legger ekstra press på City og Chelsea. Begge lag trenger sårt de tre poengene for å gi lagene over kamp om ligatrofeet.

Det er også en litt overraskende kamp mellom to lag i øvre halvdel av tabellen. Det er overraskelselaget Sheffield United som tar imot Manchester United på Bramall Lane, det skal bli interessant å se hvordan Solskjærs menn håndterer. Den kampen går på søndag.

Harry Maguire. Foto: Getty
Harry Maguire og United må bryne seg på overraskelselaget Sheffield United. Foto: Getty

På mandag er det Aston VillaNewcastle som avslutter runden, der kan Newcastle sikre seg avstand til bunnlagene med en seier – mens Aston Villa trenger poengene for å ikke bli sittende fast i nedrykksstriden.

Premier League-kamper runde 13

Forrige artikkelPå sidelinjen med Johnny og Hans: Tips til FPL-runde 13
Neste artikkelPå sidelinjen med Johnny og Hans: Skråblikkekspertene tar for seg runde 14&15!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her